![]() |
Re: Giurgiu
oki :)
astept pozele |
5 Attachment(s)
Poze cu evolutia unui set de jante care au ajuns pe mana mea :twisted:
cum aratau la inceput, cum aratau date in sprit kit si ultima poze, vopsite in argintiu. |
cosmine,dami si mie un nr de tel,sa ne intalnim si sa vb....dami un pm.ms!
|
ronnaldinho ti-am dat mesaj privat cu numerele mele de telefon ;)
|
cand ai tu timp ne apucam de ele,sper ca miercuri-joi iti faci timp si pentru mine :)
|
saptamana asta nu cred ca pot.
dar saptamana viitoare esti primul :D |
Quote:
|
da se poate
cand vrei tu , asta sa am si eu timp ne intalnim sa vad si eu pagubele si iti spun cat de repede te rezolv . dar saptamana viitoare pot sa ma apuc de lucru . |
una peste alta,
mai imbrac si capoate sau ce vrea omu' in autocolant. momentan pot face rost de autocolant care imita pielea , in curand si autocolant care imita tabla polizata ( cu zgarieturi, detalii & stuff) |
salut cosmine
am si eu o intrebare : am bara fata crapata de asta iarna asm dat cu ea in zapada nu lipseste bucata din ea ,se poate lipi si vopsi in culoarea masinii ? (acu e plastic nevopsit) si daca DA cit ma costa ? |
la ce masina ?
ne intalnim, vad si eu cum arata treaba si iti spun la fata locului. daca vrei zi-mi si iti dau nr de tel pe privat ! |
HAI SA VB SA NE INTANLIM ,SAU TRIMITEMI MESAJ CU NR TAU SA VB.
nu mai am nevoie am vandut meganu ... |
are cineva dupa aici fiat bravo , model vechi ?
am un motoras de stergator , original ( nu facut de srl) si nu am ce sa fac cu el. il dau la pret rezonabil. |
are cineva jante de aliaj 4x100 pe 14 inchi de vanzare?
|
merge cineva la mitingul din piata Victoriei pe 13 dec,la protestul contra taxei de inmatriculare?
protestul va avea loc la ora 10!eu merg,daca mai este cineva interesat....pm sa mergem mai multi |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning