![]() |
Re: Performante maxime pentru o Solenza
mare om meseriasu ala :))
toata stima de la mine . :D |
sincer am citit forumu si totusi as vrea sa ma bag si eu in seama o solenta 1,9 dizeel cat credeti ca prinde an 2004 decembrie fosta taxi luata la ramanere unic proprietar intradevar are 180 000 la bord dar foarte ingrijita
|
Quote:
|
155, dar cum are 180k s-ar putea sa iti indice vreo 170
|
tin sa precizez k omul are dreptate, asa este i-am dat la o solenza in treapta a 2a suta, am facut test logan 1.4 mpi stock ia 80 si ceva in a 2a pana ii taie benzina, la solenza 1.4 mpi stock ia 97 si ceva pana ii taie benzina, am un prieten cu solenza din 2005 mi-a zisprima oara frate i-am dat singur 1 pana la 60 ,a doua pana la 100 ;nu mi-a venit a crede pana am mers cu masina lui si mi-am cumparat tot o solenza , nu imi laud masina dar are viata in ea , am mers 180 se mai ducea dar imi era cam frica si nu am mai fortat-o , nici un logan nu cred k poate lua stock 90 si ceva in a 2a , plus k solenza e usoara motorul trage mai nervos nu e foarte solicitat ca la logan 1.4mpi de exemplu care am mers cu al unui tovaras am fost la munte cu el si imi plangeam zilele prin serpentinele alea, acum imi place loganul la capitolul confort , imi place solenza k e mai sprintena cutia de viteze imi vine ca o manusa, tinuta de drum e bunicica , in a 5a o calci nu iti da senzatia k mai vrea o treapta puterea nu se pierde se mentine costant.
|
pune`i pe logan roti pe 13 sau cat are solenza si o sa obtii aproape aceleasi acceleratii .Cutiile au aceleasi rapoarte , doar rotile de pe solenza sunt mai mici .
|
Quote:
|
Quote:
la realitate..Dacia aia facea multe masini,dar sa zici ca nici un Bmw nu-i statea in fata e prea mult. Un bmw E36 -328i,325i cred ca ii statea. Iar din 1.4 mpi s-a scos undeva la 110cp~ de cp,exmplu e Loganul MCD. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
o vinzi , mai pui si iti iei o masina care sa poata !! :))) simplu :evil::evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::t wisted::twisted: |
Quote:
pune pe solenza acelasi lucru si vezi ce-i sta in cale. |
pomii probabil !
|
sal,am citit cam tot mama ce laudata e solenza asta si ce performante are:Dmai frate am un bmmw e 34 525i 192 cp stock abia ajung eu la 65 70 cu antaia cum faci tu cu solenza de ajumgi la 80 plus ca pe orice distanta te face praf indiferent ca te duci cu a doua 100 120 si retine masina are 1450kg.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning