![]() |
Re: +200 la ora ...oltcit
pai am scris ca eram cu ligheanu....15dci
|
|
si inca unu'...
https://www.youtube.com/watch?v=0kztHxgiD3A |
Quote:
|
Quote:
|
acel oltcit are 160 pe ceas cu eroare de rigoare ajungi la 150 km/h ,deci ghici de ce sa poata mai mult? are 4 carburatoare? are turbo? astea sunt modificarile care te ajuta sa ai hp in + si binenteles viteza ,baietii care joaca nfs prea mult si nu au cunostinte despre motoare ....cine da putere.... rog sa se abtina
|
pot sa garantez ca drumul de la 150 la 200 e al naibii de lung...
si masina mea a prins 150...poate poate saraca si mai mult....insa de la 120 la 150 ....cale lunga a mai fost...si in nici un caz nu am scos timpul scos de ghici....de nush cati km pe secunda.... revenim la fapte si nu erori filmate...cum explicati faptul ca a atins aceea viteza de 450 km/h? daca parcurgea distanta aceea asa de repede ca in filmulet inseamna ca avea 4sute la ora...inseamna ca voi la piatra aveti un adevarat bugati....bv mai baieti...ce versiune de nfs se mai joaca pe la voi?? |
domnilor va rog frumos.sa fim intelegatori.nici mamaie care face naveta cu bicicleta zburatoare nu il crede:)).cine stie poate l-a vizitat extraterestrii si i-a inprumutat motoru de la ozn:)) .as mai avea multe de spus dar ma abtin :))
|
voi suntetzi nebuni mah daca shi acum va certatzi pe tema asta..
|
nu se cearta...vor sa faca posturi ca sa ajunga : De-ai Casei :)
|
heheheh....eu sunt "de-al casei" de mult
eu chiar sunt curios cum de ghici tot evita sa imi raspunda la intrebare...cum a parcurs ei acei 10km intr-o secunda...cum de a reusit sa treaca el cu oltcitu mai repede decat as cada marul lu newton in cap... si inca ceva...la ce nivel a ajuns la nfs?...:):):) |
jipy, la unii din ei s-ar putea sa fie valabila treaba.. ;))
|
Rugam un moderator sa inchida acest thread o dat!!!:evil: m-a exasperat ghici asta cu petarda lui umblatoare:x
|
:-P super amuzant baieti...dar s ava povestesc despre "fosta mea masina"..care era un ww jetta de pe vremea bunicii...fabricata de nemtzi pe benzina.1.4...un roman s a gandit ca i mai ieftina motorina si i a pus 1,6 d..... s au apucat ei de treaba...si ceva s a intamplat..in toata mecanica lor..ori au scapat ceva in cutie..ori au pus ceva in plus...ex.o bucata de sarma... :) ..ca a inceput sa arate mai multi km..decat se deplasa maisna..am si martori...mergeam cu a 2 a..si mi arata deja 60..chiar 80...si desigur imi si numara mai multi km parcursi..care mi dadea un consum..exagerat de mic...in fine...interesanta treaba...nu mi a pasat..ca s sofer de multi ani si nu ma mai uit la bord cand schimb viteza..n am facut o niciodata..doar dupa ureche..ma intelegeti..?? probabil..daca nu e chiar asa...au scos cablu de km si l au introdus intr o bormasina..iar turometru pe o alla baterie..ceva unde i putea mari voltatia.sa i creasca turatia mororului...deci eroare pe toate froanurile...in fine...cine pune botu nu are decat.....dar sa stiti ca exista si masini..pe care nu le banuiti cata putere au..dar sa nu exageram..fictiunea..tre sa ramana fictiune..realitatea..e alta....de la prea mult nfs..se trage la unii...este exact aaceiasi treaba ..k kilometrajul..fix la fel..a mers cu 180 Km circa 10 sec..dar km parcuri abia UNU singur...exagerata gogoasa...dar unde i siropul..ca ma inec... :)))
P.S. In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere ":twisted: P.S.2 sa inchida cineva poticu asta..plzzz |
topic closed..
ca parca e divertisment aici.. gata... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning