![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
Quote:
|
Inca o poza cu acele jante, mi se par prea tari...
https://img168.imageshack.us/img168/7...849ayj2.th.jpg |
Quote:
|
Quote:
dar sa sti ca m-a ajutat foarte mult sa aleg ce imi place am lucrat citeva luni la proiect pina m-am decis, incit nimeni nu mai credea ca vb serios si ca o sa trec la actiune mai rau e ca in alegerea pieselor o componenta de care trebuie sa ti cont este bugetul si e o adevarata aventura sa iasa cum iti place, sa iti ajunga si banii si sa poti umple si rezervorul pe urma o sa pun in continuare poze cu masina in primele zile, cu proiectul si cum a iesit ca sa poti sa le compari direct |
6 Attachment(s)
primele poze
|
6 Attachment(s)
proiectul ......
|
6 Attachment(s)
si poze de acum
|
Re: planuri de viitor pentru mr. CAT - bmw e39
Quote:
dupa parerea mea stylingul inseamna personalizarea masinii si tocmai de aceea e normal sa reflecte personalitatea proprietarului eu nu am vrut sa am o masina tunata - am vrut sa fac o masina dupa ideile mele - bune sau rele crezi ca nu imi era mai usor sa duc masina la un atelier de tuning in bucuresti sau in orice alt oras mare si sa zic - uite masina - uite banii - vreau tuning - si sa nu imi pese ce iese? dar am preferat sa ma chinui cu fiecare element aici in Alba Iulia - unde prea putina lume considera ceva firesc sa ti la o masina asa de mult |
6 Attachment(s)
din pacate pentu partea asta a europei,viziunile mele aspura tuningului la bmw sunt limitate...(gen europrojektz...OEM sau cat mai aproape de stilul oem)
deci masina nu e pe gustul meu. ce vreau sa spun e ca nu este urata! si faptul ca acest proiect merita mult respect! o persoana care a facut exact ceea ce a zis. |
-eleronul . jantele si dungile alea negre dp latereal ..sunt naspa rau :-?
|
jantele le aveam si doar le-am vopsit pentru ca nu am putut lua altele odata cu restul modificarilor
urmeaza sa aleg ceva spectaculos si sper sa ma hotarasc cit mai repede - de un lucru sint sigura - nu am cum sa aleg ceva pe placul tuturor :D |
Quote:
|
Quote:
A iesit frumos masina, bafta in continuare |
Quote:
|
Felicitari pentru munca depusa ..
inafara de eleron si jante , masina arata bine |