![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
Quote:
|
orice s-ar intelege ideea de baza e ca te-ai bagat (cam) aiurea in vorba..
ce ? masina e un cazan frate te asigur eu.. cazi din ea, merge pe discuri in loc de roti.. si ca motor..e 1.6 , nu ce se abereaza pe aici 3.5 si nu stiu ce :) edit : Vad ca ai 17 ani si ai la semnatura scris ceva legat de un audi din 2002.. si tu esti genul de copil pustan care se da cocos cu masina lu` tati? |
frumoasa frate pana la urma ai vopsito inaintea mea. acum urmeaza a mea sa vedem cum va iesi normal k bine k doar o vopseste acelasi vopsitor.:D :D :D .sper k osa mearga si cu asamblarea masini repede sa iesim amandoi pe starzi. succes in terminarea masini.
|
Quote:
|
ca intelegi ii pune motor de 1600 cmc (centimetri cubi) sa plateasca impozit mai putin si sa-i consume mai putin ca l-a ucis ...
|
Quote:
:rolleyes2 |
hihihihiiiii parca vad ca ies inaintea voastra !!! termen limita 27 aug ;)
|
oooo vesti bune :)) A venit din vacanta ?
|
Mai baga si tu niste poze cu ursul .
Salut ! ! ! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
POZE noi lumeeeeee:X:X:X:X
|
supeeer dany bravo parca incepe sa mai arate si el a ursoi baga si motoru ala sa fie complet.bafta in continuare
|
am ce este frumos este frumos...mai ales ca masina de abia a iesit de la vopsit...mi se pare normal ..numa ica din LAF vaiesi ceva si mai special..in primul rand motorizarea care va fi cu siguranta o surpriza pt toti:)))))
|
Depinde De Motorizare...... Am Inteles Ca Este 3.5 Turbo Dar Custom Sau Cel De Pe Seria 7
Daca E Cel De Pe Seria 7 Va Avea Nevoie De Electronica ....... Oricum Cand Este Gata Il Astept Sa Vad Ce Poate .........:!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning