![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Quote:
|
ASTAZI:
"Hop un fulgulet...hop un driftulet...hop un copulet" :) Dupa ce mam dat de vreo 4x in Parcare la Polivalenta au aparut si curcanii :)) |
Quote:
|
Quote:
|
EEee...in cartier nu am dusmani k e plin de case si stiu km pe toti...dar am un dusman tampit kre knd imi prinde masina ii freak kte un genunchi unde prinde...:( acum 1 luna mia aranjat aripa fata pe partea pasagerului acum aripa spate :( SA IL IA MAMA DRACULUI DE BOU K AM NISTE NERVI!!!! P.S. cum pot sa prind un astfel de sucker???
|
Quote:
|
frate...da stau la casa si masina o tin in curte nu imi e de asta...niste ***i knd mio prind prin oras mio aranjeaza...adik o gasesc aranjata...si camera...e prea SF...mam gandit si eu la asta...
|
Quote:
|
complikata situatia... ar fi cva cu camera.. da stii cva.. odat si odat tot il prinzi...deci..nu`ti baga nicio camera in masina... o bata bine pusa in portbagaj va rezolva tot! ;)
|
Quote:
PS:multa bafta la prins si la rupt capul(nu chiar) |
ce alarma imi recomandati pana in suma de 2 milioane???
|
Quote:
|
O alarma buna are senzori de perimetru ;) care te ajuta, are senzori pe zone care te ajuta...de ex este o alarma pe la 4 mil cu pager care iti arata exact cand perimetru este incalcat, cand este lovita si unde ;) Asta in prima faza...in a IIa faza...dupa ce mio mai loveste odata, este descurajat de alarma...k stie ca o sa sune si o sa se uite lumea urat la el...bla bla bla...deci alarma ajuta ;)
|
Quote:
Si serios..cum ma...iti intra omu' in curte si da cu picioarele in masina?! :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:54. |
- Copyright 2026 4Tuning