![]() |
Re: Bacalaureat 2007
Am luat 10. :D Biletu 41. Povestirea pe baza unei opere studiate.Am avut super noroc.Si comisia a fost super tare.
|
Am tras primul subiect de sus din dreapta si mi-a picat un text functional si la 2, drama . meserie, am luat 10
|
am luat 8,5 nu am stiut foarte bine la tip 1 mi-a picat cu legile lui murphy si nu am stiut caracteristicile stilului si sa ii ghicesc lui "poantele" :)
la tip 2 simbolismu, am zis la plumb ceva ceva si despre simbolism asta este la cat am invatat eu in 2 zile... e bun 8,5 :) |
Quote:
nu mai stie lumea cum sa faca minute... |
si eu am varianta de la romana scris si chiar 100% sigur :D
cum de altfel le am si pe restu 99 de variante tot 100% sigur:lol::lol::lol: app, lasa-ne maestre :blahblah::blahblah: |
eu am varianta de la sport...daca vrea cineva sa ma contacteze , astept PM
|
am luat 10 la eng azi ... lejearala mare ... v 24 mi-a cazut :)
|
zece si la mine..nu prea erau atente la ce citeam mai mult se bazara pe intrebarile de dupa,imi puse una dintre ele vro 5 intreari,cealalta tacu malc
|
una 8 si alta 9 :| nush ce am gresit am scris 3 pagini le=-am citit nu au avut ce sa mai intrebe... nici n-am tras biletu mi l-a dat ea cand am intrat ! la engleza :| sa descriu o cladire cel mai tampit subiect :| ghinion ghinion mare
|
in tulcea se pare ca sunt cam disperate comisiile...
|
DYZ stii care e faza! de la doua licee (cele mai bune) au pelcat cei mai tampiti profesori la restu... iar profele de la noi au plecat la ei... si astia normal ca ne incarca uneori .. oricum eu am ghinion la subiecte am vazut clar pana acum ... abia astept scrisu =))) va spun de acum baieti POEZIE cade=)))
cititi : http://www.adevarul.ro/articole/cons...laureat/317177 |
Tboy presa condamna chestia asta numai pt "spectacol". nu cred ca ii face placere nimanui sa dea bani dar pe caldurile astea sa stai fara un pahar de apa minerala e crima curata. unii profesori pleaca dintr-un oras intr-altul pt chestiile astea. dupa atata timp de ascultat (8-17/18 seara), pe caldurile astea, si flamand :D si insetat cum cred ei ca mai pot fi profesorii obiectivi ?? :lol::lol:
|
am luat 10 si la franceza am tras biletul 1 si la romana biletul 100
|
stiti la mate sa va faceti "carticica" ???
descrcati pdf`urile alea...intrat in adobe..dati print...si dati print multiple pages per sheet.... dati de la pagina 2 la pagina 5 sa printeze...ca prima si ultima pagina e cu succes la bac & shit... si o sa va traga 4 mini`foi pe pagina..decupati frumos..si gata ..spor la treaba |
Si eu am luat 10 azi. Mi-a picat la engleza la partea a 2-a despre internet. :))
Tboy,ghinion pe tine.Stiu ca pe noi ne tot freca profa sa invatam varianta aia ca e singura la care am putea avea probleme. Bine ca n-am tras-o si eu |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning