![]() |
Re: Ce ulei auto folosesti ?
mobil 1 5w30
|
a auzit cineva ceva de petro canada? cica e un ulei sintetic cu o puritate foarte mare ( 99.9%) produs pe undeva prin canada.
as vrea pentru un sprinter si un vw t4 ambele diesel care fac foarte multi km saptamanal si li se face schimbul odata la 1 luna. distribuitorul l-a laudat foarte mult si cica ar avea clienti extrem de multumiti, pentru ca le merge masina mai bine, consuma mai putin ulei etc, dar pana sa cumpar uleiul vrea sa aflu daca foloseste cineva, cum se comporta, e bun etc. am avut surprize neplacute din cauza uleiului la una din ele si nu prea as vrea sa bag chiar orice. pana acum am mers pe mobil 1 ( sprinter) si castrol magnatec (vw) |
CASTROL 5w 40
|
Motul 5w40 x- clean;si pentru ca mai inainte cineva intreba de produsele Metabond am sa-i raspund in calitate de utilizator.
Deci in cazul meu am folosit Metabond M care se foloseste la motoarele noi,el poate fi folosit la orice tip de motor benzina sau motorina(in cazul meu motorina).La primul tratament am pus tot flaconul(250ml) in uleiul proaspat schimbat si am condus pentru 150km fara oprire in afara orasului,efectele sesizabile au fost o diminuare usoara a zgomotului tehnologic produs de un motor diesel,iar accelerarea la relanti pare a fi mai usoara si mai lina,nu am sesizat nici o crestere a puterii motorului si nici a acelerare mai rapida la plecarea de pe loc.La urmatorul schimb de ulei cantitatea de Metabond folosita scade la jumatate.pretul cu care eu am cumparat Metabond M,tratament pentru ulei a fost de 170 ron un flacon. Eu am mai cumparat si un aditiv pentru motorina care se numeste Megasel,aici diferenta sesizabila a fost clara, acceleratia este fara indoiala mai buna.(se simte bine de tot)Se dozeaza astfel: primii 200L de combustibil se pun 20ml/40 L de motorina,apoi scade la 10 ml/40 L de combustibil.Pentru precizie eu folosesc e seringa gradata dar magazinele care vand produsele Mtabond au si un fel de dozator(ca o pipeta).Un flacon de 250 ml costa aproximativ 100ron. Eu am ales sa folosec Produsele Metabond cat si Motul pentru ca am citit despre calitatea lor foarte buna si pentru ca eu merg mult cu masina in afara oraselor si sta cam la 3700rpm ceea ce pentru un diesel e un pic cam mult deci incerc sa il protejez cat pot de mult. Nu vreau sa intelege-ti ca fac reclama acestor produse,ci doar mi-am expus cunostintele ca utilizator. |
off topic - petre1 - chiar daca e diesel nu are nici o problema ca il tii la 3700 RPM - pentru a evita infundarea injectoarelor si a catalizatorului chiar e sanatos sa tii motorul la o turatie mai ridicata!
ON TOPIC - CASTROL EDGE SPORT 0W-40! |
Mobile 1 10W40
|
Re: Ce ulei folosesti ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi pare rau, n-am de gand sa-ti dau ocazia de a-ti face reclama in continuare.
Bafta. |
Quote:
pe marca XADO. De-abia acum incepe sa se auda de aceasta, dar, dupa prima utilizare, vei deveni sigur fan. Astept sa ma contactezi pentru dovezi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tu şi dacă ai auzi de rău de acest produs, tot minunat l-ai vedea, că na, toţi trebuie să mâncăm o pâine... |
Castrol si Mobil 1. Cand cum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning