Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

DACIA-Wrc 14-08-07 17:50

Re: al meu daewoo cielo rosu

cu cat suprafata din interior este mai lucioasa cu atat aerul circula mai repede.

mad max 15-08-07 01:43

Cand or da ploile sa vezi cum te faci de alt motor cu filtrul ala de aer acolo. Intreaba un mecanic ce se intampla daca motorul aspira apa.

MaTzA 15-08-07 15:48

asta stiam...dar vreau si parerile voastre...
@mad_max. aerul are densitate mai mica decat apa. Drept urmare , ca motorul sa-mi traga apa ar trebui ca nivelul apei sa fie peste nivelul capotei... si in caz ca filtrul este scufundat complet in apa ( ceea ce nu prea cred ca o sa fie posibil) cel mai rau lucru este sa mi-se opreasca motorul...

mad max 15-08-07 15:54

Cere o parere avizata si renunta la presupuneri. Nu iti spun eu ce se intampla pt ca nu o sa ma crezi. Mergi la un mecanic priceput si intreaba-l. Apa poate ajunge in admisie nu numai prin scufundare. Daca scufunzi filtrul de aer in apa ... ramai pieton.

Bogdan YBR 18-08-07 16:49

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1048228)
Cere o parere avizata si renunta la presupuneri. Nu iti spun eu ce se intampla pt ca nu o sa ma crezi. Mergi la un mecanic priceput si intreaba-l. Apa poate ajunge in admisie nu numai prin scufundare. Daca scufunzi filtrul de aer in apa ... ramai pieton.

sau faci repede rost de 1700 RON si ma suni ca pe mine atat m-a costat sa fac un motor de cielo cu tot dupa ce l-am gripat, atat ca nu de la apa ci ca am mers fara ulei.
PS: 17 mil era promotie ca la alte service-uri mi-au cerut peste 30 mil. aici unde l-am facut erau 10mil piesele si 7 manopera.

Lao 18-08-07 18:33

De jumate din banii ăia vii la Craiova şi-l repari. ;)

Mad max are dreptate. Dacă filtrul este "în" apă (adică scufundat efectiv in apă) atunci va trage apă în motor. Dacă doar plouă, depinde doar unde-l montezi. ;)

MaTzA 19-08-07 00:29

citisem chestia asa la niste baieti pe net. de pe un forum din afara... nu au fost
"pronosticuri"...

Geo_ZGA 20-08-07 11:39

Pana la urma de ce sa nu tinem filtrul stock? :lol:
Ca, din cate am observat eu, in afara de batai de cap, nu iti da nimic altceva un filtru "sport" :)
Eventual, ramane filtrul stock si se modifica traseul de tuburi de pana la el, sa fie curgerea aerului mai lina.

MaTzA 20-08-07 20:44

priveste partea buna...uite cat am discutat pe tema asta... :D glumesc. eu am spus ca simt o anumita imbunatatire... altceva nu mai am de zis :) eu sunt multumit.

MaTzA 27-08-07 17:35

2 Attachment(s)
si ca sa inlaturam orice urma de indoiala...

DACIA-Wrc 27-08-07 18:02

alea deja sunt alta mancare de peste
turbo, intercooler si nu stiu ce de am eu impresia ca alea numa cielo nu`s :D
oricum acolo unde l`ai pus tu, intre plasticurile alea nu cred ca ajunge apa, asta in caz ca nu`i mai mare decat bordura.

BGD_NNE 27-08-07 23:05

Apa nu prea are cum sa ajunga decat daca te duci in venetia(parca ala e orashul gondolelor) , catziva stropi ajung dar nu cred ca e problema pt k se opresc in panza filtrului

MaTzA 28-08-07 23:36

spuneti-mi si mie va rog. am un prieten ce are bord fara turometru. merge sa puna unul cu turometru fara interventii? sau trebuie sa cumpere si ceva parte electrica? ms ;)

aXeL.ZeY 29-08-07 00:12

MaTzA depinde, la altii am auzit ca nu au fost probleme, dar la mine sunt probleme, 2 borduri am incercat, primu mergea aiurea si la al 2lea nu o lua turometru. Cand am fost sa-i fac revizia am intrebat electricianul de acolo si a zis ca e posibil sa fie din ECM, si ca trebuie sa se uite la el. Nu m-am mai dus la el si am ramas cu el asa. Acum nu-i mai fac nimic la masina pt ca intr-o luna o schimb. Bafta !

BGD_NNE 29-08-07 12:57

Matza din ce stiu eu nu ar trebui sa fie probleme pt k , chiar daca maisna nu vine cuturometru are senzorul sau ce-o fi ala p turatii, aku nu stiu daca are fi mufa :-??

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning