![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
nu numai k este mortala dar........suna mortal .....are galeria din teava de 60 + aia din carbon......rupere.......
|
5 Attachment(s)
pacat ca aveam carburator de dacie pt ca nu am dat d cap la nici o injectie.. in rest a facut show masina la look si la muzika.. si la toba :)) cursele din Calarasi
|
Filmulete ceva....si bafta in continuare;)
|
frumoasa ..
dar sunt cateva aspecte care nu prea sunt in ton cu masina .. de ex.: eleronul acela mult prea mare si angel-eyes-urile si daca e sa o lasi un pic mai jos o sa iasa si mai si :P |
chestia cu lasatu .....am si eu manta..e ff ciudata..lonjeroanele sunt mult mai jos decat podeaua masinii si nu o poti lasa la maxim..atinge orice....
|
am vazut ceva identic cu masina ta sambata pe la republica...tu erai?
|
posibil :d
|
si mai era una...albastra parca...se alergau pe acolo...:)
|
da-i jos eleronul si vei avea o clasica frumoasa.e cam si cum i-as lua tanga bunica-mii cu eleronul ala...
|
Quote:
|
si eu spun ca ar arata mai bine fara elereon
|
1 Attachment(s)
Si eu sunt de parere ca acest model de eleron nu se potriveste.
Poti incerca alt model in cazul in care iti place sa ai eleron pe masina: unul mai mic sau cu cele doua elemente de sustinere mai scurte. |
am vorbit cu userul doarr4u17 ;) ieri la telefon , l-am convins sa-si dea jos eleronul :)) de pe masina. Sa vedem ce va face
|
Quote:
Aş vrea să confirme şi doarr4u aspectu' ăsta. Dacă minţi, eşti mort, Zolti :twisted: |
normal ca minte.. eleronu nu va pleca dupa masina.. pt ca mie imi place.. pt mine o masina clasica e o masina urata.. no offense.. daca era clasica nu mai avea ce sa caute pe 4 tuning..parerea mea. e masina mea.. si mie imi place cum arata cu el.. si te rog madalin nu ma mai stresa cu sms-uri pe telefon. imi dadea mesaj ca cika sunt mort,. handicapat ca am eleron d`ala pe masina. ca se ia lumea d mine.. va rog scapatima d el
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning