Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico Evolution - TM32CIP & TM08SPE (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43606-tico-evolution-tm32cip-and-tm08spe.html)

giany_TM 10-03-10 21:14

Re: Tico Evolution - TM32CIP & TM08SPE

Sincer asta cred ca e singurul lui defect ....altfel e ok tipul ,asa ca CIP iao ca pe un sfat .......LASO MAI MOALE CU AROGANTA si altfel te vede LUMEA.

TM32CIP 10-03-10 23:16

m-ati inteles gresit unii, dar nu asta conteaza.

@Cris: n-am uitat cand ma intrebai ce si cum poti face la Tico in parcare la poli deci ... glumeam nu eram arogant, ura nici atat, n-am de ce

@Giany: daca doar un defect mi-ai gasit, o voi lua ca pe un compliment :lol: cat despre gura lumii, stii si tu cat de mult imi pasa ;) masina o fac pentru mine, nu sa dea bine in poze sau sa ma vorbeasca multi de bine ca "vai ce tico se face in TM" si etc iar faptul ca am niste tinte prin oras (masini) eu le iau ca pe un target, si voi incerca sa le bat, nu sa fiu arogant.

TM29BRU 11-03-10 23:25

Ia de aici masina...:P

1 Attachment(s)
Uite aici masina pt tine..asta sa fie urmatorul proiect k sa iti incapa mai multe motoare :))) ....Tine'o tot asa:P

TM32CIP 16-03-10 23:35

Cand o sa imi cumpar suzuki alto, asa va arata !

TM32CIP 18-03-10 09:23

6 Attachment(s)
una alta pana pun motorul sus ...

nick_nasta 18-03-10 11:52

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3196126)
una alta pana pun motorul sus ...

ai ceva jante :) pe cat sunt?ce j?ce anvelope?

Esperache 18-03-10 13:16

Quote:

Originally Posted by giany_TM (Post 3169536)
Sincer asta cred ca e singurul lui defect ....altfel e ok tipul ,asa ca CIP iao ca pe un sfat .......LASO MAI MOALE CU AROGANTA si altfel te vede LUMEA.

Observ cu stupoare, si cam de multisor ce-i drept, ca apare un nou sport national : daca te chinui sa faci ceva mai deosebit, si iei atitudine atunci cand altii "bat in castroane" pe margine doar ca sa se bage in seama si sa te faca sa te abati de la ce anume te-ai apucat sa faci, esti considerat arogant, ciufut, increzut, etc. :lalala::chew:

P.S.: Arata super jantele alea ;)

aikman 18-03-10 16:58

pa ra ra ram ... astept poze cu motoru pe masina :) si poate si zici cum l-ai bagat fara "teava" :)))

TM32CIP 18-03-10 19:45

Si mie imi place la nebunie cum stau jantele
sunt pe 14", 4x114, 7J - 195/45/r14
Motorul e sus, nu mai iese de-acolo veci pururi :twisted:
Sunt prea frant sa mai stau sa pun poze, dar se vor face maine pe lumina destule, ca incepe bibileala la instalatia electrica si multe altele prin masina, ca multe si-au schimbat locul :lol:

werwceul 18-03-10 23:26

da in spate nu-ti freaca roata in aripa?
sau era pusa doar de proba?
ca daca ai 2-3 mm, trebuie sa ai suspensie mai ceva decat aia la vtm ca la deniveralri sa nu frece guma in tabla...intreb, nu dau cu parul

aikman 25-03-10 08:39

bre nu te-ai lipit la loc dupa frantura sa vedem si noi pozele ?

TM32CIP 26-03-10 01:04

o sa pun si poze, deocamdata vin dupa 15 ore de lucru sub masina si-s praf ... evacuare completa inox 60, cartus cu silencer, timoneria (un cosmar) completa, trasee benzina ... o gramada. Instalatia e si ea gata, mai trebuie 2 maruntaie si isi va arde singur benzina !

TM32CIP 27-03-10 12:42

33 Attachment(s)
Deci ... poze care este 8)
s-a lucrat haotic saptamana asta, zi si noapte cu pauze de somn si mancare asadar :
- evacuarea e gata, punctata, luni se sudeaza cu wig. Inox, 60.3 x 1.5 cap coada + finala inox cu silencer

- timoneria hibrid, facuta din 2 parti, regandita, etc

- conductele de benzina sunt noi, MARI, mai trebuie montata pompa si racordul cu filet sa fie gata instalatia de alimentare

- motorul e complet, pus pe masina, cu toate anexele si instalatia electrica aferenta completa

- instalatia electrica a masinii ramane cea originala de Tico (pe contact) pentru simplificarea utilizarii luminilor ( semnalizari, avarii, faruri, stopuri, indicator benzina)

- instalatia electrica aferenta motorului montat e in curs de fabricare/modificare/adaptare, din ea ramane strict partea de motor si functiile sale, fuzionand cu cea de Tico la partea de contact si ceasul de temperatura apei (fiind deja in bord nu isi are rost inlocuirea)

Munca titanica, multi nervi si sange varsat (la propriu) deci multe operatiuni le-am dus la bun sfarsit cu o mana si jumatate ... cu toata modestia declar ca 90% din tot proiectul l-am facut SINGUR, iar pentru locurile unde nu m-am descurcat le multumesc lu Giany (piese+munca), Gao ( moral si bere :lol:) si BatMan (ajutor cu instalatia el). Mersi baieti ca ati avut rabdaree cu mine :!:

Ulei de motor, ulei in cutie, montate planetarele si saptamana viitoare pot misca masina fara sa o mai imping :D

TheEnZo 27-03-10 12:54

Mestere haotic nehaotic in ultima saptamana lucrurile au evoluat destul de mult !
- jantele alea :X ! (Ce trist sunt ca eu nu am reusit sa imi incalt fostu tico cu ele :(( )

Mult Succes in continuare !

B-99-SAA 29-03-10 12:28

a iesit super tare... asteptam filmuletul cu prima cheie :D imi place culoarea la finala aia :D si sper sa gasesti si jante pe masura ;)

ps: ai rezolvat cu suspensiile? ti-am dat un PM dar n-ai raspuns (stiu ca ai fost si ocupat). am tot ce-ti tb, te astept....

All times are GMT +2. The time now is 03:01.

- Copyright 2026 4Tuning