Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia.html)
-   -   Masinile din Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/405-alba-iulia/43567-masinile-alba-iulia.html)

Capone_street 21-05-08 01:14

Re: Masinile din Alba Iulia

Fain loganu :D ....l-am tot vazut in SEBES langa CISEROm si parca si la Show-ul de la cj din 12-13 Aprilie de la POLUS .... Bafta Nice Car

Capone_street 21-05-08 01:17

Pakat Florine ca nu mai ai BMW .. :> 330 XD :| ... dar merge si skoda se observa cate o schimbare tot mai des :D ... BAFTA

Capone_street 21-05-08 01:23

Quote:

Originally Posted by Quattro27 (Post 1214417)
Opel Astra Coupe Bertone, suspensie sport, jante 17", filtru sport, sound sistem nu foarte suparat dar suficient cat sa-ti gadile frumos timpanu...

Toyota Hilux suspensie suprainaltata si gume pe masura... nu are nush ce tuning fantastic pe ea dar eu zic ca arata bine...

A fost al tau TTT ?opel`u .... ca e alu bila acm :D oricum mie se pare cel mai fain bERtone din Alba :| fatza de celalte STOCK

Capone_street 21-05-08 01:26

Quote:

Originally Posted by Mihai B. (Post 1094141)
:lol: :lol: :lol: Esti amuzant Silent BMW :oops:

Ce anume ai auzit de toba mea ?????:?: ;)

Da stiu ca se va face un club in Alba dar din care cu parere de rau :sad: nu pot face parte pentru ca deja sunt inscris in www.************ deoarece Alin patronul magazinului ma ajutat cu anumite piese din tuningul masinii mele (ma va ajuta si in viitor pt ca intr-un an vreau sa mai fac un val de modificari) dar sper ca masinile din Alba vor face un club OK . Toate cele bune .

Waii fain e TOD-ul :> SEAT`u :P ... asa zisul TOD :P ca asa ti numarul la masina , dar nu am mai vazut masina prin alba ...... oricum e mijto :> ce motor ai pe el ?

Capone_street 21-05-08 01:31

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 1029229)
iaca inca doua masini "vanate" pentru poze... chiar daca una nu e din alba, cred ca merita... daca tot a lipsit bogdan, m-am straduit eu :)

:) o ajuns si masina lu cata pe forum :) ..... pakat ca sia vandut-o :|:( era fain Golfuletu...1.4 16V

bogdan100 05-06-08 14:31

si in curand poze cu aston martinu' lui macarie : DB9, motor de 6 litri, 450 cai, editie limitata 180 k euro

Capone_street 05-06-08 17:50

:) 455 de caii :)) mai pune 5 cai :P

silentBMW 14-06-08 19:57

dute taci dar tu cand ai mai aparut pe aici???:))

ti-ai bagat si tu netul:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Quattro27 15-06-08 02:06

Quote:

Originally Posted by silentBMW (Post 1591351)
dute taci dar tu cand ai mai aparut pe aici???:))

ti-ai bagat si tu netul:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

banuiesc ca cometariul tau ii pt Capone, care din cate observam hobby-ul lui ii sa aiba un numar cat mai mare de posturi( cu sau fara rost, evident) sper ca nu is prea rautacios :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:: twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed::twisted::lol:

riv_gms 15-06-08 23:00

sariti si voi cu poze nu numai cu vb

luvdog 16-06-08 19:11

poze poze... vrem poze:!: 8)

silentBMW 22-06-08 10:36

...toata lumea cere poze...:))

flocea_ro_ab 23-06-08 02:34

tunning motor, nimeni ? sunt din alba si in afara de mr cat, bmw-ul lui gusti si inca cateva masini nu am vazut tunning la partea motor.

Quote:

Originally Posted by AB69CRX (Post 1375694)
ooooooooo era sa uit ultima bomba in materie de prototipuri , cu ce se mandreste alba iuia (ampoitza defapt) sa nu mai vb de nenumaratele aparitii in presa si tv:)) :)):)):))

un fel de charger romanesc !:)))

tre sa tunez si eu o dacie.... un motor de 4L... hmmm oare nu se rupe nimica +scz de offtopic.. plictiseala la 2 noaptea :)):D

cristi4901 26-06-08 23:13

Salut Bogdane. Cum pot sa pun si eu masina mea aici?
multumesc

Capone_street 02-07-08 21:41

la adresa mea e comentariu :) ?

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning