![]() |
Re: Proprietari de vw vento
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa se vad...
|
Fanex si ErdVento: joi soseste coletul, am nevoie de adresele voastre.Astept pm.
|
salut paul,ai pm !
|
4 Attachment(s)
Ce am mai gasit pe la ei.
inele climatizare 25$ pedale Isotta aprox.40$ volan Isotta 200$ Vreau sa mai pregatesc un mic transport.Daca mai aveti nevoie de ceva piese, maruntisuri,va astept. |
paul,inelele de climatizare imi trebuie mie,vezi daca gasesti ace ceasuri bord pe rosu !!!!!!!!
|
sau pe portocaliu,sau orice alta culoare dar nu albe !
|
1 Attachment(s)
Idei pentru interior. Am postat si pe alt forum, dar cred ca e bine sa o avem si aici.
|
Broasca usa sofer cu inkidere unde gasesc si eu? Mi s-a rupt un arc in broasca si nu se mai inchide usa. Help me pls!!! Vin oriunde numai da-ti-mi si mie o broasca d-aia...!!!
|
salut,
am eu o broasca dar e stricata, nusj ce are ti-o dau moka. de la usa din dreapta. brgds edi |
Merci man, dar nu mai stau de transplanturi..., vreau oricum alta broasca... cine stie ce mai cedeaza la asta daca ii schim decat arcul....
|
Haidetzi, va rog muuuult! Cine se indura sa ajute un Vento fara broascaaa!!! Vin oriunde! Si acum!
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
Fanex si ErdVento au venit suportii, luni ii pun la posta.
|
k paul.........mersi mult!!!
bzs.....sunt super farurile!!! trebuia sa modifici ceva sau sa schimbi mufa??? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning