Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E12 - 518 modificat de mine (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/42771-e12-518-modificat-mine.html)

eugen_pustiu 27-03-09 19:01

Re: E12 - 518 modificat de mine

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 2187944)
eh...cand ziceau unii nu credeai!
te asteptam maine la pitesti la curse macar sa intri in parc cu masina nu sa te dai! 8)

as veni cu placere dar masina intra din noua la vopsitorie si multe retusuri care le am de facut.Oricum ms ptr invitatie;)

ozn_yakuza 29-03-09 23:00

sefu imi place ca ai renuntat la aerisirea de pe capota,e frumos si eleronul dar sa il lasi asa negru sa nu pui vopsea pe el(lasa-l asa cum l-a facut neamtul),e frumoasa cu bara pe spate,arata f bine toba,dar sa faci ceva sa nu se observe imbinarile la capetele de toba,arata bine cu bara pe fata montata dar daca vrei s fie si mai frumoasa ii dai jos spoilerul ala si ii montezi la loc semnalizarile,e mult mai frumos sa fie e puternica si clasica pt ca atunci plang aia care isi dau seama ca o masina clasica ii rupe pe ei astia cu masini noi,pastreaza masinuta cat mai clasica,ai inceput bine,bravo si poate ne mai vedem sa te laud.

eugen_pustiu 30-03-09 18:28

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2194901)
sefu imi place ca ai renuntat la aerisirea de pe capota,e frumos si eleronul dar sa il lasi asa negru sa nu pui vopsea pe el(lasa-l asa cum l-a facut neamtul),e frumoasa cu bara pe spate,arata f bine toba,dar sa faci ceva sa nu se observe imbinarile la capetele de toba,arata bine cu bara pe fata montata dar daca vrei s fie si mai frumoasa ii dai jos spoilerul ala si ii montezi la loc semnalizarile,e mult mai frumos sa fie e puternica si clasica pt ca atunci plang aia care isi dau seama ca o masina clasica ii rupe pe ei astia cu masini noi,pastreaza masinuta cat mai clasica,ai inceput bine,bravo si poate ne mai vedem sa te laud.

Nu e nevoie de laude;),toba nu o pot monta ptr ca nu-mi intra ...e prea lata si nu intra intre rezervor si oala de la rezerva.Inca ma gandesc la o solutie..

daman 30-03-09 21:12

mi-au placut ultimele poze.bine ca ai renuntat la priza aia masiva.sper sa o vedem la tuning days ;)

eugen_pustiu 31-03-09 10:01

Quote:

Originally Posted by daman (Post 2197705)
mi-au placut ultimele poze.bine ca ai renuntat la priza aia masiva.sper sa o vedem la tuning days ;)

nu cred ca o sa ajung cu masina ptr ca abia azi fac rost de niste bani ptr vopsea si lac.Mai trb sa fac si suspensia spate si sa schimb un tampon de la diferential pe care mi s-a pus pata.Acum nu stiu daca sa tai o spira sau doua pe spate..am facut rost de un volan imbracat in piele care e cam tocit dar il imbrac si cred ca o sa iasa misto.

eugen_pustiu 02-04-09 13:08

1 Attachment(s)
Azi am cumparat vopseaua,sprit chitul,diluant,lac,intaritoare la ele,banda izolatoare de hartie,folie ptr izolat,smirghel de toate natiile inclusiv de 800 ptr finisaje calumea.UOFFFFFFF MULTI BANI!!!O poza....

KAY_ 02-04-09 15:28

e un E12 prin aviatiei in paragina,are bara fata originala alpina , f rara ,poate dai de proprietar .

eugen_pustiu 08-04-09 16:12

1 Attachment(s)
Azi am imbracat-o in grund ptr aderenta vopselei.Cica poimaine o sa vina sa o vopseasa,asta daca termin eu de slefuit tot .O sa pun si poze..

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2206021)
e un E12 prin aviatiei in paragina,are bara fata originala alpina , f rara ,poate dai de proprietar .

Ms ptr numarul de telefon;).Am vorbit cu omul si cred ca o sa iau masina cu totul.

o poza cu volanul

KAY_ 08-04-09 16:56

dragut volanu , vad ca ai tapiteria albastra, poate vopsesti si partea de lemn din bord in culoarea tapiteriei.

daman 08-04-09 21:06

poate reusesti sa apari cu ea la tuning days

NSL_ADY666 09-04-09 17:43

Frumoasa este aceasta masina!
Am citit toate cele 15 pagini e frumoasa doar bara spate ii lipsea ca sa fie perfecta!
Mie unul imi placea gura de aer de pe capota era mai speciala!Dar pana si eu cred ca si mai frumos e cu capota originala!
Bafta si sa te vad cu ea la 4TuningDays!

adytzy 09-04-09 19:47

ii interesant ceea ce vrei sa faci cu aceasta masina...daca esti interesat am un unchi care are de vanzare un e12, din 77 sau 78, are masina si nu o foloseste masina sta pe dreapta de vreo 2 ani (nu stiu in ce stadiu ii masina), daca esti interesat iti pot face legatura cu el....faza este ca masina ii la suceava...

eugen_pustiu 09-04-09 20:46

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2225513)
ii interesant ceea ce vrei sa faci cu aceasta masina...daca esti interesat am un unchi care are de vanzare un e12, din 77 sau 78, are masina si nu o foloseste masina sta pe dreapta de vreo 2 ani (nu stiu in ce stadiu ii masina), daca esti interesat iti pot face legatura cu el....faza este ca masina ii la suceava...

Ai un PM poate trec pe la unchiul tau ca am mai fost in alte orase dupa bmw uri vechi:lol: la dezmembrat

Quote:

Originally Posted by NSL_ADY666 (Post 2225164)
Frumoasa este aceasta masina!
Am citit toate cele 15 pagini e frumoasa doar bara spate ii lipsea ca sa fie perfecta!
Mie unul imi placea gura de aer de pe capota era mai speciala!Dar pana si eu cred ca si mai frumos e cu capota originala!
Bafta si sa te vad cu ea la 4TuningDays!

Merci de aprecieri;ce pot spune ,priza aia de aer chiar arata nasol si crede-ma avea 5 kg knd am dat-o jos:lol:,nu stiam dc nu se mai ridica capota din arcuri cand o deschid:lol:.La 4tuning nu mai am timp sa ajung k abia luni imi vopseste masina si mai am si cateva chestii de facut.

NSL_ADY666 09-04-09 21:23

Speram sa te vad pe la 4tuning ca anu trecut aveam ca avatar masina ta (atat era de frumoasa)!
Oricum BAFTA si macar la al 2-lea eveniment sa te vad/vedem!

eugen_pustiu 10-04-09 21:09

Luni cica o vopseste ca a plecat vopsitotul din oras.Sper sa iasa si sa nu intampin probleme.

All times are GMT +2. The time now is 05:00.

- Copyright 2026 4Tuning