![]() |
Re: E12 - 518 modificat de mine
Quote:
|
sefu imi place ca ai renuntat la aerisirea de pe capota,e frumos si eleronul dar sa il lasi asa negru sa nu pui vopsea pe el(lasa-l asa cum l-a facut neamtul),e frumoasa cu bara pe spate,arata f bine toba,dar sa faci ceva sa nu se observe imbinarile la capetele de toba,arata bine cu bara pe fata montata dar daca vrei s fie si mai frumoasa ii dai jos spoilerul ala si ii montezi la loc semnalizarile,e mult mai frumos sa fie e puternica si clasica pt ca atunci plang aia care isi dau seama ca o masina clasica ii rupe pe ei astia cu masini noi,pastreaza masinuta cat mai clasica,ai inceput bine,bravo si poate ne mai vedem sa te laud.
|
Quote:
|
mi-au placut ultimele poze.bine ca ai renuntat la priza aia masiva.sper sa o vedem la tuning days ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am cumparat vopseaua,sprit chitul,diluant,lac,intaritoare la ele,banda izolatoare de hartie,folie ptr izolat,smirghel de toate natiile inclusiv de 800 ptr finisaje calumea.UOFFFFFFF MULTI BANI!!!O poza....
|
e un E12 prin aviatiei in paragina,are bara fata originala alpina , f rara ,poate dai de proprietar .
|
1 Attachment(s)
Azi am imbracat-o in grund ptr aderenta vopselei.Cica poimaine o sa vina sa o vopseasa,asta daca termin eu de slefuit tot .O sa pun si poze..
Quote:
o poza cu volanul |
dragut volanu , vad ca ai tapiteria albastra, poate vopsesti si partea de lemn din bord in culoarea tapiteriei.
|
poate reusesti sa apari cu ea la tuning days
|
Frumoasa este aceasta masina!
Am citit toate cele 15 pagini e frumoasa doar bara spate ii lipsea ca sa fie perfecta! Mie unul imi placea gura de aer de pe capota era mai speciala!Dar pana si eu cred ca si mai frumos e cu capota originala! Bafta si sa te vad cu ea la 4TuningDays! |
ii interesant ceea ce vrei sa faci cu aceasta masina...daca esti interesat am un unchi care are de vanzare un e12, din 77 sau 78, are masina si nu o foloseste masina sta pe dreapta de vreo 2 ani (nu stiu in ce stadiu ii masina), daca esti interesat iti pot face legatura cu el....faza este ca masina ii la suceava...
|
Quote:
Quote:
|
Speram sa te vad pe la 4tuning ca anu trecut aveam ca avatar masina ta (atat era de frumoasa)!
Oricum BAFTA si macar la al 2-lea eveniment sa te vad/vedem! |
Luni cica o vopseste ca a plecat vopsitotul din oras.Sper sa iasa si sa nu intampin probleme.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:00. |
- Copyright 2026 4Tuning