![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Hai, poate facem si noi un meci ca sunt mai multi doritori pe forum. Sa incurajam activitatile sportive, pt astia micii ca si asa le-o scos sport-ul de la scoala.
|
Quote:
|
Esti nebun nu ai vazut cate gratare si cati micii o fost acolo?
P.S. Va face-ti echipa voi astia mai tinerei si jucati cu noi astia mai batranii 8) |
Cand si unde?
|
unde : sunt destule locuri unde putem juca
cand : aici ar fi o problema ca nu prea are lumea timp :D si nu stim cati ne strangem ca nu toata lumea e in stare sa alerge sau vrea :)) (acum sunt rau) |
Me present anytime after 16:00 weekday's and entire day Week-end ;)
|
1 Attachment(s)
Pimped 4 4 tuning!
|
Deci cum ati hotarat pana la urma?
Mergem toti? V-ati umplut masinile? Eu nu mai pot lua pe nimeni. Plec Sambata dimineata pe la 4 jumate in directia TG Jiu, Valcea, Pitesti, Bucuresti si cred ca ne intoarcem seara. Are cineva orarul evenimentului? |
Quote:
Am inteles de la r27kul ca vine si stilostilo cu noi deci suntem 7 care mergem sigur...daca reuseste si kedy sa vina suntem 8 deja.:rolleyes2 Quote:
|
https://www.4tuning.ro/4tuningdays2009/4tuningdays.asp
eu zic ca e cam naspa traseul asta mai ales portiunea hateg-petrosani-tirgu jiu si ma gandesc la jentiile voastre |
Ba GPS-u meu ma indruma pe Simeria- Sebes- Sibiu- Ramnicu Valcea- Pitesti- Romexpo(Bulevardul Expozitiei)
Si cica acem cam 6 ore jumate..410km dus-intors vreo 820 :) socotiti bani de tzitzei :p |
Quote:
|
Ba fitzar targu jiu...pe cine iei de-acolo ? pe sasha? :)
Pai atunci ce facem mergem toti pe aceeasi ruta? e mai mult cu vreo 35km... N-ar fi fain sa mergem fiecare pe ruta lui :( |
Mergem si pe acolo doar ca e nasol drumu pana la Tg-Jiu
|
Pai ne putem intalnii cu dadi in ramnicu valcea... !?
Maine la 19.20 la teatru pt sedinta de plecare! :D Prezenta obligatorie toti care vin la Bucuresti ca sa sa punem tara la cale |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning