![]() |
Re: Povestea ursului...din nou acasa
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: f tare raspunsul....DA SUNT DIN PLASTIK..:::)):)::)
|
foarte frumos ursu'...simplu...nu umplut cu tot felu de chestii...jentziile sunt bestiale si dau super...offtopic...super raspunsu da_joint:D :))
|
nu poti sa misti nimik Marcele,paparazzi sunt peste tot:twisted: !!
ursului iar ii lipsea ceva,scaunul din dreapta,pe semne k a inceput "transplantul" interiorului.. |
Quote:
|
Quote:
Cat despre masina nu pot spune decat ca e superba !! Felicitari pentru ce ai reusit sa faci si cred ca esti foarte mandru de ce ai in garaj !! |
3 Attachment(s)
In sfarsit am pus arcurile de spate .Acum coboara cu 60 si se vede mai bine .
Saptamana viitoare interiorul si OBC-ul. Ceva poze acum mai coborata... |
Salut. poti sa imi spui si mie de unde ai cumparat . emblema aia mika dp portbagaj aia cu E30. ;). si ce pret . ms :D
|
Am vazut acolo ca ai scris, OBC-ul, si am mai vazut de N ori pe forum,cate ceva de OBC, dar nu stiu si nici n-am inteles ce e OBC`ul , ma ajuta si pe mine cineva, ca banuiesc ca nu-s singurul care nu stie ce e OBC-ul :)
Arata foarte bine masina :) felicitari,din nou |
Quote:
|
Mersi frumos, am aflat si eu acum ca am obc 2 , de la uwe :) lovely..
sry de ot |
4 Attachment(s)
Paparazzi :shock:
|
boss scuza ma de off topic dar ai idee dak baietii aceia de und ai luat u motorul au o instalatie de 2.5 24valve cu vanus? ms.
|
domnu domnu, ce bine aratati pe sticla :) nu iti sta rau deloc pe choper :D cel care l-am vazut era creatia ta?
|
Re: E30 - The Story / HOG
harley negru? al lui era, el l-a facut cum e in prezent
|
Re: E30 - The Story / HOG
foarte frumos ursu....pacat ca azi a piuit vreo 20 de min in continuu ;) era parcat fatza in fatza cu primaria sectorului 1 ....mereu il vad cand imi parchez masina ;) ai grija de ea ;) hehe cred ca are ursu bocanci pt iarna mai nou
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning