![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 05 RSG - under construction!
misto ideea cu jantele vopsite in alb...
eu nu m-as fi gandit ca o sa arata asa... tine-o asa in continuare mai gabriele...;) |
ms de aprecieri. am spoilere de fibrocom si o sa le montez. dar trebuie scurtate deoarece sunt prea lungi. masina e joasa si mai ales si din cuza cauciucurilor,175/50R13 fata si 195/45R13 pe spate. o sa le modific cand le scurtez...
|
Marfa...masina..tine-o tot asa si vei ajunge departe..cat te-au costat setul de spolilare..??
|
spoilerele le-am luat second hand. am dat 2 mil pe spoiler fata si spoiler spate. sunt gen "rox" sau "red".
|
Marfa...ce sa zic km multi fara evenimente...
|
ai fost in seara asta pe aeroport?
|
da am fost. am fost la intalnirea nsl si apoi am venit.... ma duc in fiecare vinere.
|
Quote:
eram si eu..pe acolo.., fara CME-u..dar cu PMD-u :-P .care din nou face senzatie ;) ...dupa cum ai vazut..NSL-u la inaltime.. |
bogdane dani stie ce fel de persoana sunt. culmea e ca dupa ce am plecat de la intalnire am facut explozie pe o roata. n ustiu daca duminica ajung dar vinerea viitoare fac tot posibilul sa ajung. ontopic..promit ca o sa fac din masina mea ceva frumos...
|
in curand poze cu parasolarul NSL..... in rest e la "detunat" pt itp...:rolleyes2
|
ba sa nu uiti sa vi sa cautam culbutorii aia...
|
sa fac itp si apoi urmeaza modificari majore...
|
19 Attachment(s)
poze cu rsg...mai vechi...mai noi...prima e cum arata masina cand am cumparat-o.. altel cand o mai "aranjasem" io.. altele cand i-am pus jantele... si ultimele cu spoilerul fata... poze cu prima zapada... si cu masina cum arata actual...
|
sper sa renunti la ideea cu spoilerul ala pur si simplu arata super urat parerea mea ! cel mai bine da cu cel stock unul nou aliniat bine si poate putin modificat dar varianta stock..
|
1 Attachment(s)
;) . . . . . . . . .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:04. |
- Copyright 2026 4Tuning