Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

Urban per4mance 02-08-07 02:30

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

Breack este aproape sinonim pt dric..daca este si neagra masina..face totusi exceptie Alfa Romeo si Audii allroad...asa le vad eu..scuze pt off topic

aaddrryyss 02-08-07 14:12

za horror....ZA HORROR...
tocmai am vazut o Lancia Ypsilon pe strada....si eu care ma gandeam ca le-a intrat praf in ochi englezilor cand au desenat noul (si vechiul) Mini...italienilor par sa le fi intrat muste...sau crocobauri

Rookie 03-08-07 18:40

Masini urate ?! :confused: :confused: :confused:
Categoric noua Fabia ... Urata cu spume ... Mai pot spune Nissan Primera (orice ati spune voi, mie tot nu-mi place) ... Fiat Albea, Chevrolet Spark (Nu mi-as lua vreuna din astea nici mort, mai bine raman pieton) ... Si ar mai fi, da' nu imi amintesc acu ...

attila 03-08-07 19:30

Fiat Albea...dupa parerea mea,e urata,n-are nici un farmec...din nefericire e una parcata la mine in fata blocului....tre sa indur mult:lol:

aaddrryyss 06-08-07 01:25

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 955303)
peugeot 1007 si peugeot 206 sedan

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 954080)
ca sa nu mai zic de peugeot 206 sedan care e nush ... n-am cuvinte sa descriu uratenia acelei masini

mai baieti...haideti sa facem dreptate...deci la istorie ne invata profesorul asa: dupa ani lungi si grei de zile in care l-au avut angajat pe Jack Spintecatorul in sectia de ansamblare caroserii, au catadicsit si ei sa-l dea afara...Drept urmare, saracelor 206 nu le mai e spatele amputat cu drujba, acum ies si ele masini normale de pe linia de productie...

Urban per4mance 08-08-07 01:36

Nu zic ca nu sunt masini urate Rookie dar nici mersul pe jos nu prea i-mi place...eu unul dupa 7 ani in care am tot avut masini..am patzit anul trecut de am avut masina in service si am trait viatza la maxim,timp de o saptamana,la volanul unei dacii break,imprumutate de la un prieten...sincer nu totzi au ocazia sa se ''nasca'' in masini adevarate...la asta se ajunge cu timpul...eventual..eu decat cu autobuzul...conduc orice,volan sa aiba.Bafta

central 08-08-07 01:38

cea mai urata masina e clar sang yong actyon :lol:

AlliedComposites 10-08-07 01:26

poze fratilor, pentru noi astia de peste ocean care habar n-avem cum arata nenoricirile astea :-P

T.rac3Er 12-08-07 20:56

google it first..ask questions later

FIGHET 12-08-07 21:42

1 Attachment(s)
Uitati Uratenie Aici!!!!

BGD_NNE 12-08-07 23:13

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1043146)
Uitati Uratenie Aici!!!!

Asta e masina clasica ....si pt vreamea aia era chiar una reusita .Aci nu e vb de masini clasice

FIGHET 13-08-07 01:16

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1043316)
Asta e masina clasica ....si pt vreamea aia era chiar una reusita .Aci nu e vb de masini clasice

stiu ca este clasica dar vb de masini urate deci asta este urata

ESPinoza 15-08-07 11:38

1 Attachment(s)
asta mi se pare mie f urata

boy_wonder 15-08-07 11:45

2 Attachment(s)
uite aici inca una foarte urata :shock:

Dealerdej 15-08-07 16:54

cum ziceau multi,va dau dreptate...logan mcv..capac de wc=)))))

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning