Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/41365-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 11-01-10 00:36

Re: Drobeta Turnu Severin

:lol::lol:
ok ok ...

eu ma retrag pe noaptea asta ... spor tuturor in continuare :-)

florin_andrey86 11-01-10 00:37

noapte nebuna....:))

Gangstah 11-01-10 07:38

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2964915)
macar nu ne mai alearga politia prin sev ....nu trebe sa fim 10 masini si 15 oameni.....ne putem duce si 4 masini cu 15 oameni...dar o sa fie mai multi...

o sa fie bestial...4 care stiu la masini si retul roti de rezerva...sau 3 coceni si restul paie(in cazul nostru 4 coceni)..park spuneai k vrei ceva k-lumea nu migratie de la severin la orsova...

Gangstah 11-01-10 07:43

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2965045)
:lol::lol::lol:
ba...eu n'am nimic de spus ...
poate doar Grasu ( nu Gangstah , celalalt ) ... sau tu :lol: ca voi era sa o patiti ... sau Galeata :lol::lol::lol::lol::lol:
eu unu am dus'o cel mai bine .... cum frate sa te rogi de Politie sa dai si tu declaratii ? 8)

P.S : adu'ti aminte pentru ce era o patim atunci :lol::lol::lol::lol: ca sa poti face tu acum intoarceri pe 1a si a2a :lol::lol::lol::lol:

in fine...amintiri neplacute ( sau placute :twisted: )

bv dodo eu unu sunut de acord :florin pana acum ziceai k vrei masini,impatimiti si din astea...vad k in final vrei masini,gramezi de oameni si zero activitate(fara garda,liniste sa vb maxim 30 min de masini si dupa aia sa o taiati acas)....eu unu vreau intalniri gen iveco tm vineri seara(nu stiu dak sta lume prea mult k sa inceapa activitatea)..

Gangstah 11-01-10 07:48

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2965060)
crezi ca atunci am invatat sa ma dau cu frana de mana
sa-l intrebi pe rolly cand m-am dat la padure de mi s-a desprins cauciucu de jeanta si a inceput masina sa sara de cur...

nu oi fi invatat pe loc cu masina...sau la intalnirile noastre...dar te distrai knd era lume sa te priveasca cum iti bati joc de masina...acum spui k mergem la orsova si stam 4 soferi si restu pasageri...hai sa luam si un controlor sa taiem bilete si o sa facem si bani...sau mai bine luam un microbuz si lasam masinile acas:???:asta numesti ti distractie? k eu unu tind spre pescuit

Gangstah 11-01-10 07:50

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2964934)
Gangstah..... o sa fie mai frumos ca inainte......
ovidiu cred ca pe la 8-8:30 ne adunam sa plecam, ca sa ajungem pe la 9 acolo......

hai fratilor si noi sambata k toata lumea ...ne adunam la 9 dimineata si o luam din loc pe clisura spre moldova noua sau in orice locatie(facem si un gratar ,si poze si vb si dak avem spatiu dam si in masini)

Gangstah 11-01-10 08:59

eu unu nu sunt de acord cu intalnirile astea degeaba k nu imi convine sa bag gaz doar sa merg cu masina la orsova sa ma dau mare la aia ..mai bine stau acas si o pozez in fata blocului....o plimbare in grup cu masini si gratare,poze si provocari si eventual o tampenie pe drum as face mai degraba

LauGSI 11-01-10 09:45

Da Gangstah sa stii k ai dreptate...(gratare, masini, provocari, poze)...toate = "Niste nebuni din Severin"...care ar trebui sa stie sa se distreze nu sa o arda prin parcarea de la "Spar"...!! Pacat ca nu prea ai cu cine face toate astea...!!

florin_andrey86 11-01-10 13:39

poi eu veni cu o idee, nu cu un ordin.....putem sa mergem sau nu
veniti si voi cu ideei......asta mi-a trecut prin cap aseara.....

florin_andrey86 11-01-10 14:05

am luat filmarile, dar claritatea lasa de dorit.....data viitoare alta camera mai buna.....daca vrem sa se vada ceva.........

Gangstah 11-01-10 16:07

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 2966268)
am luat filmarile, dar claritatea lasa de dorit.....data viitoare alta camera mai buna.....daca vrem sa se vada ceva.........

pacat k erau niste faze tari...amenda + bataie pt nik

DoDo NSL 11-01-10 16:44

cine e Alin de la Orsova ? :?::???:

nxtaz 11-01-10 17:32

...dar Fernando de la Caransebeș ?

DoDo NSL 11-01-10 18:03

Raspunsul il puteti afla doar in ... Click'ul de azi :))))

nu serios acum , eu chiar intrebam pe bune :!:

LauGSI 11-01-10 18:39

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2967104)
Raspunsul il puteti afla doar in ... Click'ul de azi :))))

nu serios acum , eu chiar intrebam pe bune :!:

Si eu iti raspund pe bune...Si ala de respira greu era tasu ma...!!:twisted::twisted:

All times are GMT +2. The time now is 02:36.

- Copyright 2026 4Tuning