Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe SXL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/407164-e36-coupe-sxl.html)

s3rgyu 01-08-14 16:05

Re: E36 - coupe SXL

Imi place ce vad ! :D

bebe no1 01-08-14 17:24

PIESA ! BRAVO !

Marian_nebunu 04-08-14 05:38

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bebe no1 (Post 5730732)
PIESA ! BRAVO !

ms mult frate :D ...joi am promisiunea ca este gata masina...

Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5730711)
Imi place ce vad ! :D

Multumesc mult :D

Marian_nebunu 04-08-14 21:56

2 Attachment(s)
pentru cei ce stiu cum se vopseste o masina ....atasez niste poze !

s3rgyu 04-08-14 22:48

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5731548)
pentru cei ce stiu cum se vopseste o masina ....atasez niste poze !

Astept sa o vad terminata.:D
Anul acesta participi la meeting ?

Marian_nebunu 05-08-14 06:03

Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5731555)
Astept sa o vad terminata.:D
Anul acesta participi la meeting ?

mai mult ca sigur nu particip , locurile sunt deja pline..

aceasa masina a fost facuta doar pentru mine , si doar pentru ca mi-am dorit de cativa ani asa ceva ...
nu am facut-o sa concurez cu absolut nimeni ..unii pe aici chiar sunt intr-o competitie continua , si cum le spui ceva mai direct se supara .La meeting si daca as vrea sa particip nu pot , pentru din start (din punctul meu de vedere ) a fost organizat foarte prost , si organizat in graba ...Nu au loc decat 100 de masini , pai noi avem o comunitate e36 de DOAR 100 DE MASINI PE CARE SA LE ALEAGA MOTZU DIN NISTE FOTOGRAFII ??????????????? Numai eu am 4 tovarasi ce au fi vrut sa participam la meeting...dar "vere nu mai ie locuri , ca ie organizat cu cap acest meeting "
in alta ordine de idei eu am acceptat mereu critica , pentru ca am invatat un lucru...
Reclama proasta e binevenita daca produsul este bun , masina mea spune foarte multe LIVE , si astea au spus persoanele ce au vazut-o pana in prezent.
Aseara am dus fetele de usi , plafonul , trapat , stalpii la retapitat , alcantara negru cusut cu rosu asa cum sunt vaderele .
Joi masina va ajunge la mine , apoi merge la schimbatul grupului , si la schimbatul traseului de tobe !

s3rgyu 05-08-14 15:07

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5731600)
mai mult ca sigur nu particip , locurile sunt deja pline..

aceasa masina a fost facuta doar pentru mine , si doar pentru ca mi-am dorit de cativa ani asa ceva ...
nu am facut-o sa concurez cu absolut nimeni ..unii pe aici chiar sunt intr-o competitie continua , si cum le spui ceva mai direct se supara .La meeting si daca as vrea sa particip nu pot , pentru din start (din punctul meu de vedere ) a fost organizat foarte prost , si organizat in graba ...Nu au loc decat 100 de masini , pai noi avem o comunitate e36 de DOAR 100 DE MASINI PE CARE SA LE ALEAGA MOTZU DIN NISTE FOTOGRAFII ??????????????? Numai eu am 4 tovarasi ce au fi vrut sa participam la meeting...dar "vere nu mai ie locuri , ca ie organizat cu cap acest meeting "
in alta ordine de idei eu am acceptat mereu critica , pentru ca am invatat un lucru...
Reclama proasta e binevenita daca produsul este bun , masina mea spune foarte multe LIVE , si astea au spus persoanele ce au vazut-o pana in prezent.
Aseara am dus fetele de usi , plafonul , trapat , stalpii la retapitat , alcantara negru cusut cu rosu asa cum sunt vaderele .
Joi masina va ajunge la mine , apoi merge la schimbatul grupului , si la schimbatul traseului de tobe !

Nu trebuie sa concurezi cu nimeni, fiecare isi face masina dupa bunul plac. Eu zic sa te mai gandesti si poate iti vad si eu masina LIVE, asta daca reusesc sa mi-o inmatriculez si eu. ;)

Marian_nebunu 05-08-14 16:55

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5731715)
Nu trebuie sa concurezi cu nimeni, fiecare isi face masina dupa bunul plac. Eu zic sa te mai gandesti si poate iti vad si eu masina LIVE, asta daca reusesc sa mi-o inmatriculez si eu. ;)

nu vin sigur la fest.... sunt cu prietena mea la mare de pe 14 ...

inca 2 poze , azi au inceput baietii sa monteze la ea :D :D :D

Sparkle_81 05-08-14 17:35

Tevile de la evacuare, nu ar fi mers mai in interior ? Cumva la linie cu difuzorul .

Marian_nebunu 05-08-14 17:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5731747)
Tevile de la evacuare, nu ar fi mers mai in interior ? Cumva la linie cu difuzorul .

traseul asta il dau jos , montez traseul de m3 (3.0) cu tot cu finala de m3 :D :D :D

poza cu bara fata :D :D :D

Sparkle_81 05-08-14 17:44

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5731748)
traseul asta il dau jos , montez traseul de m3 (3.0) cu tot cu finala de m3 :D :D :D

Aaa ! Da, asa da !

Marian_nebunu 06-08-14 11:14

1 Attachment(s)
..........

MiculJon 06-08-14 12:03

Frumoasa masina ! Bafta in continuare :D

Guvi 06-08-14 13:03

BOMBA :shock::shock::shock: bravo

Marian_nebunu 06-08-14 22:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Guvi (Post 5731982)
BOMBA :shock::shock::shock: bravo

ms fratelo , dupa ce o pun la punct te sun si poate iesim la poze :lol: :lol:

rosu cu negru este un contrast frumos :lol: :D

All times are GMT +2. The time now is 00:27.

- Copyright 2026 4Tuning