![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Imi place ce vad ! :D
|
PIESA ! BRAVO !
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Multumesc mult :D |
2 Attachment(s)
pentru cei ce stiu cum se vopseste o masina ....atasez niste poze !
|
Quote:
Anul acesta participi la meeting ? |
Quote:
aceasa masina a fost facuta doar pentru mine , si doar pentru ca mi-am dorit de cativa ani asa ceva ... nu am facut-o sa concurez cu absolut nimeni ..unii pe aici chiar sunt intr-o competitie continua , si cum le spui ceva mai direct se supara .La meeting si daca as vrea sa particip nu pot , pentru din start (din punctul meu de vedere ) a fost organizat foarte prost , si organizat in graba ...Nu au loc decat 100 de masini , pai noi avem o comunitate e36 de DOAR 100 DE MASINI PE CARE SA LE ALEAGA MOTZU DIN NISTE FOTOGRAFII ??????????????? Numai eu am 4 tovarasi ce au fi vrut sa participam la meeting...dar "vere nu mai ie locuri , ca ie organizat cu cap acest meeting " in alta ordine de idei eu am acceptat mereu critica , pentru ca am invatat un lucru... Reclama proasta e binevenita daca produsul este bun , masina mea spune foarte multe LIVE , si astea au spus persoanele ce au vazut-o pana in prezent. Aseara am dus fetele de usi , plafonul , trapat , stalpii la retapitat , alcantara negru cusut cu rosu asa cum sunt vaderele . Joi masina va ajunge la mine , apoi merge la schimbatul grupului , si la schimbatul traseului de tobe ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
inca 2 poze , azi au inceput baietii sa monteze la ea :D :D :D |
Tevile de la evacuare, nu ar fi mers mai in interior ? Cumva la linie cu difuzorul .
|
1 Attachment(s)
Quote:
poza cu bara fata :D :D :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|