![]() |
Re: Ceasuri Plasma New Design - multe marci, preturi bune
Man am intrebat de o mie de ori daca ai ceva ptr golf 2 td fara turometru ai zis ca faci custom ptr cineva asa ceva si imi arati si mie niste poze ce sa mai cred?
|
pt ford mondeo 2002...viteza 240 km turatii 5000 ai ceva?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
undertacher ai PM!
Puya^WRX exista, daca vrei imi zici astazi ca e ultima zi cand mai pot modifica comanda, multumesc. Pretul este 295RON pentru ca este model 2007 aparut de curand (din vara). Vezi cele 2 poze atasate. catalin4u24, vezi cele 2 poze :) Numai bine, Razvan |
ford focus 2005 ? benzina ?
|
te bagi la un custom pt un opel manta ?? ceasu de turometru.. vitezometru.. si mai am vreo 5 ace.. apa ulei etc nu cont banii..
|
Custom vreau sa fac si in momentul asta, dar din pacate se va putea abia dupa anul nou.
@aleuo: presupun ca e focus 2. daca e asa atunci nu exista plasme. |
dupa anu nou te sun si te rog.. vreau sa facem ceva frumos.. tinem legatura ms frumos.. poate imi dai un add pemess id cineva2002ro
|
pentru Octavia II RS?? ceva plasma+alta ciuloare decat verdele asta infect?? rosu sau albastru??:D:D:D
|
Nu exista pt oct 2. Se pot face doar custom, dar mai incolo (vezi 3 mesaje mai sus).
|
Ceasuri Plasma
sal m-ar interesa si pe mine niste ceasuri plasma si inele cromate pentru un ford focus 2006 , 2.0 tdci
la ce bani ajung? |
Salut. Cred ca am vb pe mail, dar iti dau raspunsul si aici... nu exista deocamdata nimic pentru Focus 2, sorry.
P.S. Comanda de plasme si inele cromate va veni in aproximativ 12 zile lucratoare. Va voi anunta pe fiecare in momentul in care le am ;) Numai bine, Razvan |
vad ca a reinviat topicul....te-am intrebat mai de mult despre niste ceasuri pt renault clio 2002 1,4 16v vit max 240 si numai gasesc raspunsul :rolleyes2 care e pretul?
|
Pot sa-ti aduc, dar dupa anul nou. Pretul poate sa scada pana atunci dar de principiu este 260RON de la innoparts pe fond alb, designul in mare este la fel ca in pozele de mai sus pt tigra.
|
porsche cayenne? m-ar interesa eventual numai vitezometrul ca este in mile si doresc in km....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning