![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
deci zic o data sa intelegeti toti .... bracket este timpu in care tu parcurgi distanta pistei de drag ... de obicei 400 metri ... asa ar trebuii si in joc ... daca ai un civic stock poti pune 15.00 este un timp cu care ii poti bate pe cei de la amator... ca sa accelerezi apesi sageata in sus k sa bagi in treapta 1 .. si ridici bulina verde cu mouse-ul .. " tragi de ea " ... si trebuie sa tineti mereu clicku pe ea sus de tot k sa accelerati la maxim ...... inainte sa ajugeti la semaoforul ala accelerati doar un pic pana ajungeti la linia verde... " vezi stanga " knd semaforul a facut tic la penultima bulina galbena bagati in viteza knd a facut tic la ultima bulina galbena accelerati incet spre maxim ;)... apoi aveti in dreapta " bordului " o bulina rosie kre e frana si bulina verde kre e acceleratia..... apoi aveti vitezele... e cam asta e tutorialul de inceput :) .. la civic nu accelerati pana la zona rosie km la 7700 rpm sa schimbati ;) daca mai aveti intrebari incerc sa va ajut ;)
|
Quote:
|
eu ma'm descurcat cat de cat ...cu un civic mi'am cumparat supercharger...serpi..cauciucuri..alte cheste care nici nu stiu ce sunt ....suspensii am avuns pe la 400hp.. doar ca am buluit motorul rau iar costu reparatie e de 1700$ si cu masina in starea asta nu fac nici computerul cu aia care iti dau 50$...ce fac in situatia asta?
|
da-mi un chalenge cu oricati bani ai acum disponibili si eu voi face foul k tu sa sa castigi banii si sa iti poti repara motoru ;) ..... alex_utzu e useru meu
|
belea mare....... abia se misca astept sa treaca linia de sosire dureaza vreo 5 min...iar tu furi startul....
|
care vreti sa va ajut cu bani da-ti join la echipa " ajutor " am un civic negru cu 2 dungi albe pe el ........ si va trimit bani si mii da-ti voi knd putieti inapoi ....
|
anunt pentru toti din echipa " romanii " mi-am schimbat profilul este " alex_puf " am acelasi dodge viper kre il aveam pe useru " alexutzu " la-m schimbat pentru k aveam 90 de vicotrii si 93 infrangeri si nu prea mai puteam sa cresc la rank foarte curand..
P.S. pe profilul nou am 7 victorii si 1 infragere dc nu imi da skilu ? ... |
vreau sa va zic ceva celor kre imi cereti ajutorul in echipa " ajutor " pune-ti si voi o poza cu motorul stricat sa vad si eu k este asa cum ziceti ( un fel de dovada ) ..... banii va rog sa ii inapoiati in decurs de 48 ore... Multumesc...
Danezule mai fa si tu niste ch ..sa nu isi iasa din forma calutii :) |
Quote:
|
Vreau sa imi spuneti cati mai jucati jocul asta!!! MA refer la cei din echipa!! Nu de alta, da am primit de la 2 pers msj ca nu mai intra asa de des si ca sa nu ii mai bag la Ch!!! Astept rasp voastre! Vreau sa stiu pe cine sa bag la Ch si pe cine nu.
|
count me in ;) ... vreau sa ating level 10 cel putin asa k joc :)
|
mai danezule da-mi si mie accept daca vrei :) ... k sa pot " alerga " pentru echipa :)
|
am si eu o intrebare..am kit turbo..si upgrade sau ce e pana la 4...ce tre sa mai instalez sa plec mai repede d p loc..pt k imi ia aproape 2 secunde..plec foarte greu..nuj de ce..dar d knd am instalat asta turbo....si motorul nu are damage!multumesc!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu un mic record la timpu de reactie :) .. dupa 1h de practice iata si rezultatul :)
P.S. cine il bate ii dau 5000$ in joc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning