![]() |
Re: Accidente
azi la 5 sa intamplat pe dorobantzilor, o tipa cu un fiat doblo so bagat in fatza mea si nu am mai avut timp sa o evit!
Detman maine eram programat la smoke sa imi aranjeze una alta pe acolo in fatza unde era rugina in floare! |
8 Attachment(s)
Joi seara, putin mai sus de tineret
|
ma da cu stalpul ce ati avut?? acu scuze... sper ca sunteti bine :), all the best
|
al cui e ursu???nu il vinde asa cum e??
|
nu prea mai ai ce lua de pe ursu ala... pana si din stalp lipsesc bucati de beton :D si politistu spunea ca stalpu nu o patit nimic... =)) =)) cica erau 3 in urs... si ne-am uitat si in spate... si nu era nici uram de frane... :D
|
WuX - u asta era de vanzare acu vreo 2 ani ...cu foarte putini bani .. ma gandeam sa il iau eu peatunci.. asta daca nu cumva il confund! pacat ca se intampla si dianstea pe starzile din CJ!!!
atentie la condus |
Quote:
|
4 Attachment(s)
In seara asta pe Fabricii. A intrat intr-un stalp
|
cand mergeam la tine smoke, atunci se curata ala de sange inca era proapsat incidentu. nu stiu cum o reusit...ca ii tare ciudata faza adica...drum drep da el o nimerit fix stalpu :)
|
2 Attachment(s)
ce am gasit eu intr-o dimineatza la catziva metrii de casa mea :lol: n-am auzit nimic ma jur =)) a si de asemenea habar n-am ce s-a intamplat... adica urmle lasate imi par tare stranii... ori cum najpa treaba :/
|
creca urmele is de a tractare... pana la pozitia de odihna :)), si creca impactu fu ceva mai inainte.. spin.. pana unde incep urmele.. da oricum.. no comment :)
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Azi venind de la raliu....in spatele masinii de politie....un dobitoc taia plopi de aprox 27m pe E60....imaginile vb de la sine :( ....bijuteria mea is no more :(...ca prin minune am scapat cu doar cateva zgarieturi doua persoane....dupa ce am luat indicatorul si ne-am dat peste cap de 2 ori !!! Masina de 21 de ani fara airbag-uri si alte chestii ne-a scapat de la o posibila moarte! THX GOD...THX VW GOLF
|
sorry de golf...
|
am fost aseara pana in Oradea la felix la 22:00 si ... am revenit pe la 4:00 ...
a intrat unu cu un camion in sant pe E60 cand am plecat , chiar si cand am revenit deabia il scoteau ... imi pare rau de Golf :( . sper sa il pui pe "picioare" . |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning