![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
Quote:
|
Quote:
LE: Imi place totusi cum pozeaza el in victima , o victima a propiului sistem. |
Curtea Constitutionala se decide da nu o baga nimeni in seama, legal votul parlamentului a contat. Nu poti spune ca ai incalcat constitutia dar nu ai incalcat-o asa de grav incat sa fi demis ( cam asta a fost raspunsul Curtii Constitutionale :lol: ).
Eu tot nu stiu ce a zis Basescu sau ce a vazut el de zice ca astia nu il lasa sa vorbeasca? :lol: :lol: :lol: Cine-l opreste sa ne zica si noua? Inca mai credeti in minciuni electorale? Recent a zis ca el nu se va schimba daca va fi "reales".. Deci va dati seama ce va face pentru noi, exact ce a facut pana acum.... Votez DA pt Basescu si mesajul meu pt el :pissed: |
Quote:
|
Quote:
Apropo , in 2004, am fost sustinatorul Aliantei D.A. dar maine voi vota tot D A xxdadixx :peace: :peace: |
5 Attachment(s)
Probabil pentru ca pana acum am avut o marioneta, nu un presedinte la putere. Acum avem un "three wise monkey" pentru care conteaza votul vostru dar voi nu contati pentru el.
|
pro basescu :!: :!: :!: :!:
|
Quote:
|
Quote:
pro basescu !!! |
daca te uiti mai in urma vei vedea ce e cu sloganul ala...nu mai are rost sa ma explic, poate stiti melodia din care e citat, desi poate va pare o prostie melodia, face o analiza foarte buna a romaniei de azi
|
Daca voi folositi slogane gen: s-a flescait la lalala ...
Nah unul de la mine ... Cititi semnatura :) |
Quote:
|
votat azi NU.
DUCETI-VA SI VOTATI PIPAL! |
PENTRU A EVITA AGLOMERATIA LA URNELE DE VOT CEI CARE VOTEAZA CU "DA" SA SE PREZINTE DUMINICA :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning