![]() |
Re: "Old school is not dead"-Dacia 1300 PH 88 VBA
Niciodata n-o sa tai podeaua pentru o cutie de renault.. Daca nu era tabla originala poate-poate..
Astazi am reusit sa urc cutia in 4 si cam atat. Ramane sa ma ocup maine de planetare si sa vedem cum se comporta.:-) |
1 Attachment(s)
Am terminat de montat tot, merge frumos, parca se duce mai bine pe a patra:???: Problema e ca bate planetara dreapta pe viraje si nu prea intra marche-arrier'u
Alta problema, am repartitorul "pe direct".Asa am luat masina, nu i-am dat mare importanta, pana ieri, cand am atacat putin cam tare un viraj mai strans in rampa, mi-am tinut banda dar in varf era o coloana de vreo 3-4 masini. Am piscat frana si imediat fata a luat locul spatelui:lol:. Imi tremurau si mainile si picioarele, abia realizasem ce s-a intamplat, dar mai vroiam odata:pistoles: Asta-i locul cu pricina:lol: |
Nu mai taia curba asa..nu stii cum Doamne Fereste iti vine unu in fata si se mai intampla vre-o ceva..
In rest,ma bucur ca ai facut-o! |
Quote:
:lol::lol::lol: |
N-am taiat curba deloc:!: Mi-am tinut banda foarte strans, acceleratia calcata si cand m-am trezit cu masini in fata am calcat frana la blana
|
Sa mai zica cineva ca dacia nu are frane bune :D
Poi ar fi cazul sa iti montezi un limitator. Il ai eliminat de tot sau e modificat pentru a da presiune maxina? |
Sefule , te credeai Ken Block ? :lol::lol:
Glumesc :)). Senzatii tari romanesti |
Ce senzatii tari ca eu radeam cu gura pana la urechi si ala din dreapta isi facea nenumarate cruci :lol:
Din limitator a ramas doar "carcasa", baga presiune maxima :???: |
Ia si schimba-l ca nu e mare inginerie. Il ai cu 2 sau 3 tevi?
|
cat sau ce vrei pe asta "modificat" ?
|
@rob3rt0 daca ai limitator cu 2 tevi iti pot trimite eu unul, il am prin pod de multi ani si nu am ce face cu el, eu am cu 3 tevi. E putin cam ruginit dar pare nefolosit.
|
Pentru tine e gratis! Numai sa vad cand imi fac timp sa-l dau jos. E modelul cu doua conducte, pentru simplucircuit:-)
|
Quote:
tur si retur |
@Valy cred ca a luat in calcul si teava care se duce spre repartitorul de pe punte. Eu unul asa am facut ( daca am gresit imi cer scuze). Eu am cu 3 conducte, tur-retur de la pompa si a 3-a pentru repartitor
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning