![]() |
Re: Club TICO
Ok..tararman Insa, Nu Ar Fi Mai Bine Sa Realizezi Acest Sticker Din Mai Putine Culori, Quick Zicea Ceva De Genu K E Mai Scump Si Mai Complicat Un Sticker Din Mai Multe Culori...
|
Daca-l faci alb-negru nu se potriveste p un tico colorat... daca-l faci albastru/verde/rosu/etc. nu se potr. p tico alb-negru ... in mai putine culori e greu sa-i nimeresti pe toti.Ar fi o idee ca toti care-l vor in forma asta ,sa-l ia si sa-i bage culorile sau nonculorile care plac fiecaruia -dar nu cred ca va mai avea acelasi efect... La un tico alb ar merge sa bagi in loc de rosu (unde scrie TICO-CLUB , alb,iar unde scrie MEMBRU cu galben sa scrie cu alb ,marginea alb cu negru invers cu spatiile unde exista primul scris...Nu stiu daca m-am facut inteles...Eu am tico de culoare verde inchis,la mine si la toti care au culori la masini ar merge in forma asta...daca vor bineinteles...
|
Eu Mai Degraba Ziceam De Sigla Nr. 14 K E Mai Simpla, Si Forma E Buna Insa Ar Mai Trebui Completata Cu Ceva Culori, De Ex: Negru Si Portocaliu, Sunt Culori Ce Dau Bine K Sigla. :)
|
2 Attachment(s)
Tatarman (5)-part III-cu dedicatie:D
|
arata bine sigla cu dedicatie :) FELICITARI :)
|
GATA ! Astept sa va hotarati . Sunt chiar curios sa vad ce o sa alegeti intr-un sfarsit...
|
tatarman cu parere de rau iti spun sa nu se poate realiza un asemea stiker decat cu fundal si nu stiu daca o sa poate sa iti scoata cineva un fundal atat de exact cu culoarea masini
|
8 Attachment(s)
Toate propunerile mele:
|
Cum sa fac sa se vada toate imaginile?
|
fa`le JPG din paint , e simplu , open , si save as .
|
Nu am reusit...:anger: Se fac GIF dar ale draq dak vor JPG:confused: ...Oricum tnx topser...poate reusesti tu:-) .
|
1 Attachment(s)
Inca una ca ma plictisesc singur pe aici...:rolleyes2
|
tatarman parerea mea e sa nu te mai complici in desen fa si tu ceva mai simplu mai realizabil
|
Hai ca va las sa faceti voi un logo/sticker, poate aflati ce vreti de fapt...La cat va agitati,cred ca o sa avem un club tico atunci cand vom conduce toti bmw-uri seria 9(!)...Aaaaa,chiar,hai sa punem pe logo un BMW(cu usile deschise neaparat),sa arate si masinile noastre mai "suparate" ; nu-i asa ca v-am ghicit ? Peace!
|
mai fratilor, e usor de bagat comentarii in a 5, insa nu e chiar asha ushor sa faci un sticker si mai ales sa te rezumi l aunul...tatarman si ultimul arata bine, insa orice ar fi si ar zice lumea nu imi pot scoate nr. 14 din cap :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning