Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Skoda RS TFSI by DimSport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/37897-skoda-rs-tfsi-by-dimsport.html)

siadimet 09-04-08 16:12

Re: Skoda RS TFSI by DimSport

mai lasa acasa din alea 7 masini cu care ma intreceai.si masina mea chiar este f grea.de ce nu explici oamenilor cam cum merge tt-ul tau stock fata de masina mea pe 400 de m si cam ce se intampla daca mai pui un om in masina ta.tt-ul are cu 400 de kg mai putin,si golful cu vreo 500.aduci golful la cursa la braila?
acolo sunt 400 de m masurati,si nu ar trebui sa ai probleme,nu?

siadimet 09-04-08 16:13

eu tot nu sunt convins ca treci in fata mea cu golful pe 400 de m.asa ca te astept.
si oricum,golful tau tdi era cel mai puternic pe care il masurase master tuner,nu?
si cu siguranta cel mai usor.

zGb 09-04-08 20:24

inca nu e cel mai puternic...avea 1 cal mai putin ca al meu cu turbina non hibrid :) dar mult mai mult cuplu softul lui la vremea respectiva nefiind optimizat cum trebuie...avea puterea maxima la 3000 si putin rpm...daca cosmin are noroc de soft bun te va spulbera pe 400m, eu eram pe acolo f putin in fata la 535d (tot cu turbina non hibrid) si imi permit sa cred, fara suparare, ca masina ta nici nu viseaza sa traga ca un 535d daca nu ai decat soft

cosmingt60 09-04-08 21:34

Quote:

Originally Posted by cosmingt60 (Post 1475260)
i-mi pare rau ca trebuie sa intervin dar golfu ala 3 din buzau i-l bate cu 2-3 ,4 masini pe 400m,in conditia in care bmw pleaca cu 2 masini in fata lui(trageti si voi concluzia)

BAI ESTI LOCO?TU NU-N TELEGI CA PLECI CU 2 MASINI IN FATA MEA SI PE 400 NU 500 AM CEL PUTIN 3 MASINI IN FATA TA DAR SA VEDEM CE FACI CIND O SA PRINDA BINE MASINA I-AM LUAT CE-I TREBUE CIND O SA-TI DAU CEL PUTIN 5 MAS IAR CU TT STOC CE SA SPUN TOT LA FEL NU ARE CAUCIUCURI PLECI CU 2-3 MASINI SI TERMIN EU CU 1-2 ASTA E I-ATI O MAS MAI USOARA PUTEREA E ACEEASI CUPLU I-L AI MAI MARE TU DECI E UN ECHILIBRU IAR CU GOLFU TE BAT RAU BAI BAIATULE TI-AM SPUS DE ATITEA ORI UZEZ DEGEABA AMBREAJELE CU TINE IATI ALTA MAS,CU ASTA N-AI NICI O SANSA,IAR CU SKODA RS TDI E ACELASI LUCRU LA FEL AI PATIT TE BATE MERU DACA E USCAT,DACA E UD I-L BATI TU ASTA E TREBUE SA TE ROGI SA PLOUA-N FIECARE ZI

siadimet 10-04-08 01:05

nu ai fost nici macar o data acolo cand m-am dat eu cu rs-ul diesel cu soft.vorbesti doar din auzite.aduci golful ala la braila sa arati lumii cat de tare merge,sau nu?ce ambreiaj tocesti tu cu mine?masina ta a mers de cand este ea doar doua saptamani tare(golful)in rest e mereu la reparat.masina mea momentan merge pe strada,si destul de tare pentru puterea ei,cand o sa scoti tu golful pe strada la curse trebuie sa iti urez un calduros LA MULTI ANI! pt ca anul asta nu l-am vazut.te vaiti ca nu ai cauciucuri la tt?nici eu nu aveam cauciucuri la bmw cand m-am dat cu tine cu golful,si tu aveai cauciucuri noi.dar astea sunt motive.eu te astept acum sa ne dam(cu golful)cu start de pe loc,pe 400 de m.eu,dupa cum iti spuneam,sunt pregatit,tu?dar grabeste-te,pt ca in curand o sa trebuiasca sa te caut ca sa reparam turbina aia a mea.

siadimet 10-04-08 01:10

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1475726)
inca nu e cel mai puternic...avea 1 cal mai putin ca al meu cu turbina non hibrid :) dar mult mai mult cuplu softul lui la vremea respectiva nefiind optimizat cum trebuie...avea puterea maxima la 3000 si putin rpm...daca cosmin are noroc de soft bun te va spulbera pe 400m, eu eram pe acolo f putin in fata la 535d (tot cu turbina non hibrid) si imi permit sa cred, fara suparare, ca masina ta nici nu viseaza sa traga ca un 535d daca nu ai decat soft

softul pe care il are el pe golf e cel mai bun care s-a potrivit pe masina lui,de la ceki.masina lui merge f bine,si este avantajat de greutate(este golf 3 in 3 usi).numai ca MERGEA ,pt ca acum nu e disponibila pt curse.(poate asa il ambitionez sa o repare o data)

yoda 10-04-08 08:59

golfuri, bmwuri, softuri, cai, roti, tocite, noi, soare, ploaie, vise, orgolii, ambitie, summit, soare, curcubeu, curse, vara, mare.....tare de tot imi place despre voi ! :lol:

Doc 10-04-08 10:23

toata astea se traduc intr-un singur cuvant: trafic. :) Cred ca la braila sunt multe de dovedit asa ca faceti bine si puneti-va masinile la punct. Ar fi cazul sa vedem ceva spectacol acolo ca de mult nu s-a mai organizat ceva interesant.

cosmingt60 11-04-08 08:29

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 1476377)
nu ai fost nici macar o data acolo cand m-am dat eu cu rs-ul diesel cu soft.vorbesti doar din auzite.aduci golful ala la braila sa arati lumii cat de tare merge,sau nu?ce ambreiaj tocesti tu cu mine?masina ta a mers de cand este ea doar doua saptamani tare(golful)in rest e mereu la reparat.masina mea momentan merge pe strada,si destul de tare pentru puterea ei,cand o sa scoti tu golful pe strada la curse trebuie sa iti urez un calduros LA MULTI ANI! pt ca anul asta nu l-am vazut.te vaiti ca nu ai cauciucuri la tt?nici eu nu aveam cauciucuri la bmw cand m-am dat cu tine cu golful,si tu aveai cauciucuri noi.dar astea sunt motive.eu te astept acum sa ne dam(cu golful)cu start de pe loc,pe 400 de m.eu,dupa cum iti spuneam,sunt pregatit,tu?dar grabeste-te,pt ca in curand o sa trebuiasca sa te caut ca sa reparam turbina aia a mea.

GOL FUL A MERS INTOTDEAUNA TARE O SINGURA PROBLEMA ARE ABBREAJUL,DEFAPT AM REZOLVAT-O,,HELIX AUTOSPORT""NUMAI CA NU GASESC UN BAIAT PRICEPUT SA-MI PUNA SI MIE MOTORU PE MASINA

siadimet 11-04-08 12:17

Ai inebunit de tot.cum dracu sa lasi ma pe altcineva sa puna mana pe masina ta cand ai meseria in mana?cine ti-a facut ma restul masinii pana acum?ai dus-o la vreun mecanic?eu te stiam ca unul dintre mecanicii aia mai buni de pe la buzau,cand am avut vreo problema la masina,de-a lungul timpului mereu am venit la tine sau ti-am cerut parerea.acum ai promis ca ma ajuti cu turbina(demontat,modificat,reparat) si tu vrei sa duci masina ta la alt mecanic?ai vazut ce ai patit cu tt-ul cand te-ai dus la meserias laudat.pune mana si tot ce-ti sta in putinta fa singur la masina,daca vrei sa-ti iasa ceva.sau mai bine du-o la mecanic,poate ti-o face praf sa pot sa te intrec temeinic.

naka66vio 11-04-08 23:20

mai exista masina pentru care sa facut topicul asta?

Doc 23-04-08 16:20

DA, de ce esti curios?

naka66vio 23-04-08 18:26

nu sunt chiar f curios.doar ca am vazut ca se discuta cam altceva pe aici

cosmingt60 25-04-08 09:42

Quote:

Originally Posted by cosmingt60 (Post 1478748)
GOL FUL A MERS INTOTDEAUNA TARE O SINGURA PROBLEMA ARE ABBREAJUL,DEFAPT AM REZOLVAT-O,,HELIX AUTOSPORT""NUMAI CA NU GASESC UN BAIAT PRICEPUT SA-MI PUNA SI MIE MOTORU PE MASINA

pregatiti-va scot golful

Doc 25-04-08 12:14

Gata, l-ai pus pe roate? Pacat ca nu ai venit la Braila cu el.

All times are GMT +2. The time now is 03:51.

- Copyright 2026 4Tuning