![]() |
merita , daca te uiti la 100.000 nu merita.......(aviz amatorilor)
MERITA DIN PLIN FRATE |
1 Attachment(s)
Parerea mea e ca merita...Am fost si eu ieri...sunt putine masini...mai sunt si in parcare cateva :lol: da`merita ! By The Way : i`m New HeRe :D :shock:
|
dupa parerea mea raportul este de 5 000 lei / masina , apreciati voi daca merita dar parca sunt tot aleaa pe care le-am mai vazut
|
cateva poze de astazi gasiti [aici]
|
48 de ore nedormite, 1000 de km pe drum... ore bune plimbate prin Prisma 2... aproape 1,5 ore filmate si catre 100 de poze. Experienta interesanta, zic eu pentru toate partila participante. Masinile au fost in mare parte aceleasi. Dar de laudat micile sau dupa caz, marile modificari precum si masinile care au participat pt prima data. E un semn bun. Si...a MERITAT. :wink:
|
beton!
CINE zice ca nu merita inseamna ca vine doar sa admire la exterior o masina nu sa aprofundeze capacitatea ei si modificarile care sau facut pe aceea masina!EU ZIC CA A MERITAT BILETUL 100.000mi pt ca au fost masini f. frumoase si unele chiar f. puternice de exemplu CT-99-WRC fratele de la MR CONSTANTA adica mai bine zis BEST MOTOR!
PE viitor poate participam cu mai multe masini puternice!numai bine de Andy_SLC cyaa |
Daca a meritat sau nu pretul de intrare si drumul depinde de pasiunea fiecaruia catre tuning. Vazand castigatorii as zice ca nu s-a gresit in alegerea lor si cam toata lumea se astepta la asta ;) Mi-a parut rau sa vad gusturile romanilor care apreciau de 100 ori mai mult briz-briz-urile decat un tuning de calitate (si gust) cum era 7-ul facut de Hamman, la care nu prea s-a uitat nimeni.
Sper ca pozele de pe 4tuning sa fie mai de calitate decat cele aparute pe SR unde oamenii (fara suparare) nu stiu sa fotografieze, nu intelegi nimic daca vezi doar bucati dintr-o masina fara poze de ansamblu. |
Re: AIUREA ...........:(
Quote:
stai unde vrei tu....., frate esti inconstient in primul rand, nu-ti dai seama ce se poate intampla, hai pe aeroport mai merge ce sa zic, dar cum veneati toti pe pista asta vara de 2 mai, erati tampiti la cap. io-s din aia care se dau, asa ca stiu ce zic. si mai intalnesti draq vreunu ca dobitocu ala cu peugeotu sau ce era de s-a dat cu var-mi-o Bertone 32 WAY care la start a plecat in marsarier. daca erai in spatele lui, nu te gandesti?! asa lasa-ti-o mai moale cu intratul pe pista si bravurile de 2 bani, ca nu va vrea imeni pe constiinta |
intrebare: pe cand galeria foto pe site ???? scuze ca intreb ptr ca stiu ca aveti foarte multa treaba .....
|
Constantza vrea sa multzumeasca :
Micutzu : ptr k ne`a gasit cazare ... masa .. femei .. etc :p TYE : multzuminm k ne`ai cazat . ne`ai oferit o paine calda .. o dushumea p care sa dormim ( cei ce au dormit p jos :pp .. am dormit in pat :twisted: ) JKV`ul : care era sa faca un mic infart cand ne`a vazut catzi suntem ... Nu vreau sa zic decat ata .. respekt in primu rand ... si sincer nu ma ashteptam sa fie asa .. ( d bine ) ... asta ne face sa mai venim la bucureshti .... stiind k suntem bine primitzi si restu ... un minus insa .... celor din bucureshti k nu ne`au inclus in viatza d noapte :) .... eram curioshi toti sa vedem ce inseamna bucureshtiul noaptea .. dar oricum eram prea obositzi .. in asa hal .. k dupa 1 bere am picat rapushi la pat !!! ... inca odata RESPEKT TYE ... MICUTZU si omu cu DUBA ( JKV`u ) ... peace :peace: |
galeria foto a aparut.
de fapt sunt 3 nu una 1. galeria SPECIALA : sedinta foto 4tuning (in care fetele prezente la fatza locului au pozat pt 4tuning) 2. galeria participantilor 3. masinile modificate din parcare unde le gasiti ? pentru lenesi : 1. fete - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=167 2. participanti - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=168 3. public - https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=169 galeria 3 available in cca 20 min |
multzumim .. ( lenesh )
zoliat incantat :p de cunoshtintza :p |
\"de *** s-a facut brasovu` cu mashinile cu care a venit ... nashpa rau !...\"
afirmatie facuta de un anume scrappy super \"expert\" in materie de tuning si forumist inrait...\"prietene\" noi am venit cu masini simple de strada,(apropo spune-mi si mie ce inseamna tuning in conceptia ta si ceva \"realizari \" daca ai), am venit sa participam nu sa ne batem cu pumnul in piept ...regret faptul ca au lipsit masini de valoare de la noi...si sincer nu regret participarea si ne recunoastem nivelul acolo unde e!! |
eu zic ca s`au prezentat f frumos cei din Bv.masinile nu erau k majoritatea,cu garda la pamant,f pretentioase,pt k oamenii au nevoie de ele zilnic zic eu.piese originale,nu luate de peste tot,f finutz..in fine..gusturile nu se discuta..se invata! :!:
|
Re:
Quote:
catalin astfel de afirmatzii sunt facute pe tot forum`ul de catre pushti care n`au carnet si deja sunt mari expertziin liniutze .. tuning .. si illegale ... ( in nfs 2 .. coliin si alte jocuri ) .. asa k nu t mai ataka .. eu m`am saturat d mult de d`astea si ... nu`mi mai bat capu` ... asa k n`ar trebui nici tuh sa o faci !! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:28. |
- Copyright 2026 4Tuning