![]() |
Re: ford capri 1979-2.0 V6
merci si bafta si tie! eu visez la o zi cand toate clasicele ,V-uri sau nu, vor sta la expozitie si fericitii la bere. dar ptr. asta trebuiesc puse pe asfalt!
|
rotile si caii, nu? :lol: :lol:
|
si berile, ca n-o fi foc
|
super masina looks just like muscle :D
|
unde, unde, k n-o vad? :shock: :lol::lol:
|
intre filtrul de ulei si bloc nu ai avut un racitor de ulei ?
|
la 2.8 e racitorul pe apa. la 2.0 merge adaptat doar daca pui capacul distributiei de la 2.8 cu pompa de apa de la 2.8. eu tre sa fac invers. sa pun capacul de la 2.0 cu pompa cu nas scurt de la 2.0 daca vreau sa ma bucur de avantajele unei fulii usoare la cardan-cu 1 canal. poate o sa elimin pompa de apa si sa pun una electrica. ma doare capul de la atatea conversii...partea buna e ca se poate. din capacul distributiei, dreapta jos,iese o teava orientata catre asfalt si de acolo te legi cu apa rece ptr racitorul ala.
|
racitorul e pe 2.8..si nush cum vine legat la circuitul de apa.am luat motorul fara pompa de apa.am si conductele aferente.
|
Quote:
sa stii k dk pui de toate pe electric(pompa apa, pompa ulei, pompa benzina) iti va consuma tot putere efectiva..nush dk la fel de multa k si cu dispozitivele mecanice si nu vei putea deconecta alternatorul la comanda(buton) knd vei vrea sa te "dai" :rolleyes2 :???: |
oare in sarcina suge mai multa putere alternatorul?
|
da, cum sa nu.
Am o cunostintza, pilot de raliu si pe un proiect al lui pt linutze s-a gandit sa-si puna comanda la buton..pt decuplarea alternatorului.. Cel mai simplu exemplu...uita-te cand aprinzi farurile, avariile, consumatori multi, aeroterma..si vezi cum scade si turatia motorului..acum depinde de masina(altele mai noi banuiesc, compenseaza scaderea turatiei si "tureaza" motorul k sa stea constant)...si de cat de sesizabil e pe ceas(RPM) dar e normal k in sarcina sa consume..si consumaaaa :-P |
aceeasi tema(oarecumm), exact cum am zis..masinile mai noi..cu calculator..seteaza ele turatia, ralantiul etc..mama lor de bestii moderne :oops:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11249 |
3 Attachment(s)
am fixat radiatorul si furtunele. o treaba deosebit de bine facuta domnilor. si de mare finete! :D
|
frumoasa treaba, curata, stralucitoare :-P
totusi :???: d c caroseria e in primer? stiam k e vopsita....hmm..ai alta capra, ai tradat-o? :oops: :lol: |
nu era vopsita...era programata dar.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning