Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

Gabi 25-03-04 08:45

ufo: se vede ca si tu, ca si tekno, esti in urma cu noutatile :)
Am bagat-o pe \"fie-mea\" pe forum ma. Treci pe la Comunitatea 4tuning - Identitati/Despre noi 2 :)

BoSsuL3TZ 27-03-04 09:34

:) mai baietzi.. una pusa peste alta, cum unii barbatzi se pricep mai bine ca femeile la gatit, asa mai sunt si fete care jtiu ce-i un drift sau o liniutza :) Bafta .. si sa vina cat mai multe :) sa va faca .. hehheh (alegezi voi cum vretzi sa va..)

n0namee 02-04-04 08:48

:x ba ... nimic de zis ... sunt femei care poate se stiu cu volanul ... nimic de zis ... da fara nici o suparare ... majoritatea celorlalte e covarsitoare :P ... dar oricum, e rau cu rau ... da mai rau e fara rau. so cat mai multe ... spectatoare ...
PS: mor de ciuda ca la mine pe bancheta din spate nu e loc :(

B|shOp-VR6 06-04-04 21:22

Lasa mah ca eu am loc :lol: :lol: si te iau si pe tine si pe gagici :wink: :wink:

zip 24-05-04 14:57

...

Deci ideea principala ar fi...cat mai multe fete...shi cat mai dezbracate :D :D :D

EvLSant0S 24-05-04 15:04

sunt mai fete la curse... sunt si frumusele.. :) aveti cu ce va lauda nu gluma :P , ar fi frumos un top cu cele mai \"frumoase\" spectatoare de la curse :P

tekno 24-05-04 15:49

fete la curse = sifoane!

yo imi bag **** in fetel de la curse ilegale... nu au ce cauta acolo! doar daca se dau... altfel
valeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... is nishte cretine...sifoane... imprshtie vorba... mai bine fara!

EvLSant0S 24-05-04 16:19

cam asa e ma... dar cand vezi un vr6 , o honda , un urs.. si mai vezi si una buna :) si mai dezbracata :) e bine ... oricum cel mai bun ex. e cosmina.. super tipa... si conduce si.. mai face si alte chestii oricum super tipa... a facut un bmw.. :) :P deci nu toate-s asa

Gabi 24-05-04 18:47

:lol: Santos: cand am vazut \"de exemplu Cosmina\", am crezut ca zici ca vrei s-o vezi dezbracata.

PS: femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii, asa ca de ce n-ar veni la curse (fie cu \"sotzu'\", fie la volan) ?!

EvLSant0S 24-05-04 19:48

nu ma refeream la asta mai gabi :) .... hai ca daca mai vb mult ne calca bogdan cu golf-ul :) gata am termenat discutia :) :P

cecilia 24-05-04 20:41

tekno cred ca imi schimb parerea despre tine!!! sper sa itzi ceri scuze cat mai repede ca daca nu stricam prietenia

B|shOp-VR6 24-05-04 20:53

Tekno... vezi k si prietena mea a fost pe la curse... si nu cred ca-ti bagi tu asa repede p... in ea... ok?

bobbyadr 24-05-04 21:35

tekno esti pe invers nene,sau care e treaba :lol:

BogdanSHA 24-05-04 22:42

Este, este! (Stiu din auzite...sa nu ma suspectati :lol: )
Bai, ce tot vorbeati acolo huh?? Vreti un \"imprimeu\" cu \"2o5\"-uri??

On-topic: cica ar mai fi o tipa interesata de curse. Ba mai mult - m-a si provocat la o cursa...sa vedem...
&cea mai tare \"racerita\" de pe-aici ar cam fi Silvia NSL, nu??

MC Mate 24-05-04 22:42

Ce draku va aprindeti asa ma?Dak nu va bateti tot degeaba. :D .S-au simtit si fetele si barbatii.Poate omu e pe invers sau chiar nu suporta fetele la curse.Eu atata vreme cat arata bine sau conduc bine si nu sunt sifoane e totul OK,dak sunt sifoane le dau niste trimiteri clare si exacte :D :D :D .Respekt

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning