![]() |
Re: Vreau si eu pareri
Super tare Dacia ta,chiar imi place stilul pe care l-ai abordat.Ce zici nu ar da mai bine jantele cu rosu in loc de gri?Ar merge un portbagaj modelul nou (cu ''umflatura'') sau un eleron frumos pe asta.Bafta in continuare.
|
Re: Dacia C A G
Multumesc pentru aprobare!!:D
E posibil sa dea bine si cu rosu dar mie imi place si asa deocamdata ,poate pe viitor voi incerca si altfel.Acum sunt la stadiul "motor" ;momentan lucrez la o galerie si la montarea unui carburator si urmeza si altele dar deocamdata sa termin ce am inceput.In legatura cu motorul accept orice idee ;motorul este de 1300cmc. |
Imi place dacioara ta.Se vede ca s-a muncit mult la ea.Din partea mea sincer sfaturi pot sa iti zic sa refaci pasajele spate sa aranjezi frumos semnalizarile fata iar la bari cel putin din punctul meu de vedere ai prea multa plasa..ar da bine mai plina bara (fata/spate) si niste proiectoare frumoase la locu lor.La motor lasa-l asa nu te apuca de "raliu" ca e pacat sunt banisorii tai bagati in masina.
Mult succes in continuare ;) |
De curand am primit cadou o dacia break care a stat pe tusa vreo 2 ani.Dezechipand-o am ramas uimit ca nu a avut rugina in exces doar doua gauri la pe dalier in laterale unde vin prinsi suportii de cric.O am de trei zile si nu facut poze ca nu am avut timp dar maine voi incerca sa fac niste poze.Acum e un morman de fiare ,dar la final sper sa iasa ceva frumos.
|
foarte tare masina din ce a fost si ce a ajuns ai avut mult de munca mai ales la tinichigerie era intr-o stare cam proasta dar a ajuns foarte bine poate ca ai exagerat putin cu rosul in interior dar gusturile nu se discuta si consola centrala e foarte ftare compartimentul motor e foarte curat felicitari ;) cat au costat angel eyes-urile?dau foarte bine pe masina si le-ai pus pe pozitii sau buton separat ?
|
6 Attachment(s)
Poze cu dacia break ,care vrea sa-si schimbe personalitatea!!:lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow:Mai am gasit o poza cu fata si o pun si pe ea aici sa nu se supere.Orice idee e bine venita, eu ma gandeam sa o fac pe simplu fara spoilere si alte nebuneli ,sa fie cat mai aproape de original.
|
Ce manere pui la usile din spate?Eu as zice sa pui la fel ca cele din fata.
|
Cred ca nu pune deloc:lol:
|
Nu pun manere pe spate vor ramane doar la usile din fata ,deasemenea si haionul vreau sa-l indrept ,numarul il pun pe bara iar lampile de marsarier voi renunta la ele ,montandu-i lampi de model mai nou .
|
Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?
|
Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)
|
Quote:
primeste Rating 5 stele If you like, you can add a score for this thread. 5 : Excellent |
Quote:
Oricum, parcă e mai Ok CAG-ul . |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning