Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia C A G (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/35607-dacia.html)

adi.schumi_tm 02-06-10 13:06

Re: Vreau si eu pareri

Super tare Dacia ta,chiar imi place stilul pe care l-ai abordat.Ce zici nu ar da mai bine jantele cu rosu in loc de gri?Ar merge un portbagaj modelul nou (cu ''umflatura'') sau un eleron frumos pe asta.Bafta in continuare.

Bunea.Marius 02-06-10 16:17

Re: Dacia C A G

Multumesc pentru aprobare!!:D

E posibil sa dea bine si cu rosu dar mie imi place si asa deocamdata ,poate pe viitor voi incerca si altfel.Acum sunt la stadiul "motor" ;momentan lucrez la o galerie si la montarea unui carburator si urmeza si altele dar deocamdata sa termin ce am inceput.In legatura cu motorul accept orice idee ;motorul este de 1300cmc.

BlueAngel 02-06-10 17:03

Imi place dacioara ta.Se vede ca s-a muncit mult la ea.Din partea mea sincer sfaturi pot sa iti zic sa refaci pasajele spate sa aranjezi frumos semnalizarile fata iar la bari cel putin din punctul meu de vedere ai prea multa plasa..ar da bine mai plina bara (fata/spate) si niste proiectoare frumoase la locu lor.La motor lasa-l asa nu te apuca de "raliu" ca e pacat sunt banisorii tai bagati in masina.
Mult succes in continuare ;)

Bunea.Marius 24-08-10 21:40

De curand am primit cadou o dacia break care a stat pe tusa vreo 2 ani.Dezechipand-o am ramas uimit ca nu a avut rugina in exces doar doua gauri la pe dalier in laterale unde vin prinsi suportii de cric.O am de trei zile si nu facut poze ca nu am avut timp dar maine voi incerca sa fac niste poze.Acum e un morman de fiare ,dar la final sper sa iasa ceva frumos.

Alexis_PSA 24-08-10 22:37

foarte tare masina din ce a fost si ce a ajuns ai avut mult de munca mai ales la tinichigerie era intr-o stare cam proasta dar a ajuns foarte bine poate ca ai exagerat putin cu rosul in interior dar gusturile nu se discuta si consola centrala e foarte ftare compartimentul motor e foarte curat felicitari ;) cat au costat angel eyes-urile?dau foarte bine pe masina si le-ai pus pe pozitii sau buton separat ?

Bunea.Marius 03-09-10 21:33

6 Attachment(s)
Poze cu dacia break ,care vrea sa-si schimbe personalitatea!!:lol:

Bunea.Marius 04-09-10 18:44

1 Attachment(s)
:arrow:Mai am gasit o poza cu fata si o pun si pe ea aici sa nu se supere.Orice idee e bine venita, eu ma gandeam sa o fac pe simplu fara spoilere si alte nebuneli ,sa fie cat mai aproape de original.

adi.schumi_tm 05-09-10 08:39

Ce manere pui la usile din spate?Eu as zice sa pui la fel ca cele din fata.

rob3rt0 05-09-10 09:23

Cred ca nu pune deloc:lol:

Bunea.Marius 05-09-10 10:47

Nu pun manere pe spate vor ramane doar la usile din fata ,deasemenea si haionul vreau sa-l indrept ,numarul il pun pe bara iar lampile de marsarier voi renunta la ele ,montandu-i lampi de model mai nou .

BlueAngel 05-09-10 13:28

Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?

sRn- 05-09-10 13:51

Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)

Cosmin-SNR 05-09-10 14:32

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3635808)
Nu mai lasi putin pe spate CAG-u? :)

nu cred ca e nevoie, e bucatica rupta din TAU la spate si la garda la sol si la aspect e exact tau :X mai lipsesc lampile ca ale lui TAU si e identica:lol: ador masina asta:oops: si ca sa fie treaba treaba

primeste Rating 5 stele

If you like, you can add a score for this thread.
5 : Excellent

GJ 64 GAB 05-09-10 23:56

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3635899)
nu cred ca e nevoie, e bucatica rupta din TAU la spate si la garda la sol si la aspect e exact tau :X mai lipsesc lampile ca ale lui TAU si e identica:lol: ador masina asta:oops: si ca sa fie treaba treaba

primeste Rating 5 stele

If you like, you can add a score for this thread.
5 : Excellent

Īntre CAG şi TAU e o diferenţă foarte mare !

Oricum, parcă e mai Ok CAG-ul .

Alexis_PSA 06-09-10 12:20

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3635763)
Oare cum ar arata masina cu 4 faruri fara bari cat mai clean posibil si lasata blana ?

si eu as vrea sa vad asta :D

All times are GMT +2. The time now is 00:24.

- Copyright 2026 4Tuning