![]() |
Re: dacia logan pro street EXCLUSIVE din baia mare
felicitari !! asta inseamna custom nu va opriti!!!!!!
limita e imaginatia ! bafta in continuare |
superba ''jucaria''...doua intrebari: 1.aia sunt senzori de parcare in bara spate? 2. cum poate sa mearga fara numar pe fata? nu are probleme cu bascaliosii?
|
Ceva de motorul de pe RS se mai aude? va mai fi montat?
|
super culoarea..imi place la nebunie asha..simpla...si curata:)....tind sa cred protuning,k alte oglinzi ar mai fi schimbat aspectu` masinii....
a fost lasata din suspensie masina??...dak da....cu cati cm??... jantele si gumele ce dimensiuni au? ...pls..dak esti amabil sa`mi zici`:) |
o masina suuuuper reusita.. la motor s-au facut ceva modificari? in cazul in care nu s-au facut, nu trage mai greu motorul de rotile astea mai mari?
|
TOOOO COOOOOOL TO BE LIGHT!!!!! SA MOR YO CAT DE MARFA E!!! IAM DAT UNEI FETE POZE CU EL SI MA INTREBAT CE MASINA E :))prostreet va admir pt munca depusa!!!! tzinetzio tot aja. RESPECT;)
|
NO COMENT! ! ! !
cat ma costa baietzi un full tuning la voi, cu tot cu vopsit? k sa stiu kti bani strang, k de hotarat, m-am hotarat, la voi vreau sa-l fac:P:-P |
Te-ai hotarat foarte bine! din cate stiu eu baietii nu se ocupa de vopsit!
|
aiaiai super masina imi place ii smechera rau prea faina sa fie adevarata :)) TOT RESPECTUL PRO STREET bafta
|
Quote:
|
bravo, imi place:)
|
o masina cu adevarat frumoasa, imbinari bune, kit spoilere-praguri, culoare ... ce mai ... super :D
n-am mai vazut pana acum un logan asa frumos felicitari protuning ! |
Tot Respectul... ca posesor de logan, cu toate ca mie nu-mi place masina ( loganul in general) , pot sa spun ca e cel mai reusit logan pe care l-am vazut pana acum.... numa' bine... R E S P E C T.
|
din cate am vazut numai cuvinte de lauda...la inceput toti ziceau k e urat loganul dar uite ce ati facut voi...dintr o simpla pietricica ati facut un superb diamant ....bravo protuning.....felicitari proprietarului
|
daca se tin baietii de cuvant in octombrie vor avea o masina un pic mai speciala la tunning...... LANCIA LYBRA......sper sa ma tin si eu de cuvant
si sper sa iasa ceva frumos....am incredere in ei apropo salutari de la cluj |
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning