![]() |
Re: E30 - 325i KEZ
n-am cuvinte pentru aceasta masina....e exact pe gustul meu interior -exterior tipla si pastrat la linia clasica a masinii , lasata pe burta , jante cu buza , etc etc .... singurul lucru care ii lipsea era 2.5 turbo.....acum cu motorul asta sincer e nebunie curata. e o masina completa ...exact cum trebuie sa arate un urs.
sa o stapanesti sanataos... si mai pune poze cu ea multeeeee ca nu o sa ma satur niciodata sa ma uit la ea. |
Singurul defect al masinii este ca are 4usi si nu este coupe!
|
Quote:
|
merci mult!Presupun ca is pe 15!!:lol:
|
Quote:
|
Eu zic ca nu e un defect.............ce conteaza daca e in 4 sau e in 2..........atata timp cat fuge curuletzu cum trebuie si birjaru stie s-o seteze totul e OK!Chiar as fi curios akuma sa aflu daca este vreo diferenta daca e in 4 sau in 2!
|
Dankeshun MARI_NSL!!!
|
Principala diferenta e de greutate!
|
deci sa inteleg ca un urs in 4 portiere e mai greoi??
|
cat ai taxa la ea k am si eu una si nu stiu ce sa fc idei ceva cu recarosare?? ??ms sall
|
salut..asa stiu si eu ca este o mica diferenta de greutate,dar credeti`ma ca am si un coupe si parca e grea faza cu da`te jos sa ma urc eu!asa a fost sa fie,mi`a placut si asta este.:)) cipriane in legatura cu taxa nu ai decat o singura solutie..daca ai una de romania ia actele si fugi la rar pt rec!e foarte legal,bani sa fie :)) ms pt post`uri,va tin la curent pt ca sapt viitoare incepem treaba!BAFTA
|
Bafta cu inmatricularea. Masina merita toti banii... ;)
|
ms,masina va fi facuta pentru toate categoriile de concursuri!nu va ierta nimic
|
daca ai coaja inmatriculata in romania....recarosarea te duce maxim 25 mil........
la noi s-a recarosat una si cam atat a mers cu spaga ....bla...bla...sa mearga treaba repede....... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning