![]() |
Re: This Is My Ride....:)
Quote:
EU ZIC CA NU ARE ROST SA NE MAI LUAM DE SARACII BAIETI CA SI EI AU ACEEASI PASIUNE ....SINCER MI-AR PLACEA SA O VAD PE STRADA SI SA ZIC "CHIAR ESTE O MASINA FRUMOASA" NU CA ACUM EU LE DORESC DIN NOU MULTA BAFTA |
chedere............ cum sa iti spun stiu k ai bagat multii bani in masina dar numai pe prosti... cum ar fi : filtru sport benzina, filtru sport aer, toba sport,
neoane, abtipilduri, camere de supraveghere.... ajuta si cele enumerate dar mai bine faceai alceva cu bani... am observat k a cam ruginit masinuta ta arunca aripa aia de fibra :lol: vopsesteo da jos tote porcariile. schimbai masca,jantele. si o sa iasa ceva k acum sti si tu k nu e situatia ros.... stiu k nu ai lovele dar cu timpu o sa faci si tu ceva....afaceri, contrabanda cu masinii...:lol: rematu e aproape:lol: si o sa iasa ceva frumos acum cu parere de rau iti spun k e cam un khici de locul 9-10.... |
4 Attachment(s)
:DCateva poze...incepuram cu spatele...terminam cu fata:lol:
|
3 Attachment(s)
back to job....am inceput sa imi revin cu finantele si cu mintea deja mam decis ce sa fac din blonda mea....un gen mai muscle car.....(vise) .....priviti cum mi-am rupt acel autocolant de pe capacul porbagajului....urmeaza restul :evil::evil::evil:
|
spatele vreau sa-l las fara bara la fel o sa fie si pe fata
|
....eu acum realizez....dar ininte cand am pus tate abtipildurile alea si toate tampenile pe ea defapt nici eu nu stiam ce vreau de fapt .....asa ca m-am axat pe un singur lucru ...muscle car....creionul si hartia si incepem schitele ne luam cartile in brate si trec la treaba....
scuzati de scris dar a luat cola tastatura mea....i-a fost sete |
arata binisor masina,dar daca tot zici ca o faci muscle car ar trebui sa dai jos coada aia de rechin.parerea mea si te asteptam cu poze
|
dispare de pe ea absolut toate plasticele si stikere.....
|
10 Attachment(s)
.....cateva poze cu ce am mai biciuit la blonda mea :).....un incebut spre bine
|
4 Attachment(s)
......tot eu.....VAND ARIPA DE DACIA 1300 DE STANGA DIN FIBRA DE STICLA SAU SCHIMB CU UNA DE DREAPTA ( E FACUT LA UNGHI).....tel 0727265881-0763015949-0754870332
|
Quote:
|
Tu vrei sa faci masina gen WRC ?
|
cu chit vrei u sa astupi manerele??aiurea cum le-ai facut,:chainsaw:mai bn taiai cu flexul acolo si sudai tabla frumos asea;)...o sa arate urat,parerea mea..no offence...:peace:
|
incredibil .... dar vai ce toba are , dar vai ce jante are ... ..... dar vai ce kitch .
|
Dai ma drumu de aici:)), incredibil, tu ai masina macar ma tarane?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning