Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ORICE VS WRX-STI PE 1/4 MILA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3453-vs-wrx-sti-1-4-mila.html)

aviator 04-10-05 16:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"No-X-Cape\"
aviator stai tata relax ..nu te agita, ca nu suntem la casa de pariuri ..am zis doar ca ar fi o cursa interesanta ..iar referitor la bufnitu rasului ...inseamna ca nu sti ce vb, nu am contestat performantele masinii lui Sebastian, respect ptr masina lui ..si nu cred ca are nevoie de purtator de cuvant daca ar fi in romania un model de FQ 400 ca sa se dea cu el si mai ales sa-l convingi tu, hai ca ai fost amuzant ...parca zici ca l-ai luat pe d-zeu de un picior ..masini sunt si vor fi si mai bune decat a lui Sebastian ..iar daca tot asa masina asta face tot ce zboara ..ok ..de ce atata mister ..nu vad logica ..poate sa ne dea si noua detaliile despre capacitaile motorului, eventual ceva poze ..ca sa nu mai aibe nimeni nimik de contestat... no offence pls !

Bine daca nu contesti respecta.
Sebastian a vorbit cu cei de la firma care importa mitsubischi in romania sa aduca un FQ400 si sa se dea un pilot cu el.
Au zis ca aduc apoi si-au dat seama ca pierd si au cotito.
oricum daca apre vre-unul va spun ca daca nu pariati pe Sebastian pierdeti toti banii.
motorul este 2.0 turbo intercooler 16 valve cu distributie variabila.
Nu vrea sa spuna ca nu are ce si cand a spus uni i-au sarit in cap au inceput cu mistouri. Nu mai vrea sa vorbeasca mult.
Orice face baiatul asta sunt macar cativa care-i sar in cap. Oare e corect dupa cat a facut el pt tuning si curse? Sa faca altul mai mult si e fratele meu chiar daca acum imi e dusman, insa vad ca unii muincesc iar altii critica tot. Am sa critic si eu dar corect cu argumente, iar daca o sa vad o masina mai rapida ca a lui Sebi am sa spun asta si voi recunoaste. Primul insa care o va face va fi Sebi insa nu pt mult timp pt ca are mari rezerve.

No-X-Cape 04-10-05 17:32

aviator ...nu ma intelege gresit ..dar vorbele tot vorbe raman ..oricat de concludente ar fi ..NU ai de unde sa sti cine v-a iesi invingator ..nu ai vazut cum merge un FQ 400, nu poti sa sti ce v-a fi dupa 400 de m ...astea sunt doar pareri, unii inclina intr-o parte alti in cealalta parte a balantei ..pana cand nu ai sa vezi o proba reala ..nu poti confirma cu certitudine ce v-a fi ..eu nu am bagat mana in foc ca FQ 400 v-a castiga ..dar nici ca Sebi ar face oricand o asemenea masina, cred ca s-a inteles destul de bine mesajul...si incodata No offence pls !

EVOLUTION8 04-10-05 18:15

Quote:

motorul este 2.0 turbo intercooler 16 valve cu distributie variabila.
Mitsubishi Lancer evolution XI
Carry over pricing from previous model, starting at £27,999
Range to include FQ-300, FQ-320 and FQ-340 models
Introduction of MIVEC variable valve timing technology

Arguably the most significant dynamic change is the introduction of MIVEC variable valve timing technology, which improves the engine’s efficiency throughout the rev range. Increased performance at high engine speeds and a smoother torque curve is accompanied by a 3% improvement in fuel economy and exhaust emissions.
MIVEC variable valve timing is new to the EVO, improving breathing at high revs and throttle response from low engine speeds.

FQ 300: 1,997cc 16 valve DOHC MIVEC turbo intercooled: 228kW (305bhp) at 6,950 rpm; 403Nm (297 lb ft) torque at 4,400 rpm.

FQ 320: 1,997cc 16 valve DOHC MIVEC turbo intercooled: 243kW (326bhp) at 6,700 rpm; 415Nm (305 lb ft) torque at 4,300 rpm.

FQ 340: 1,997cc 16 valve DOHC MIVEC turbo intercooled: 257kW (345bhp) at 6,800 rpm; 435Nm (321 lb ft) torque at 4,400 rpm.

6-speed manual all engines.

Si Evolution VIII

Trim 260 MR FQ-320 MR FQ-340
Engine/Electrics 4 cylinders 1997cc 16 valve DOHC ECI-MULTI
with turbocharger and intercooler

Power: 195 (261)/6550 243 (326)/6600 257 (345)/6750 .

torque: 355 (262)/3500 404 (298)/5162 434 (320)/4985

Performance data/Fuel consumption

Max. speed mph 152 157 (limited) 157 (limited)
Acceleration 0-62 mph secs 6.1 4.6 (estimated) 4.4 (estimated)

Deci la Evolution 8 nu este specificat niciunde de distributia variabila.
De la evolution 9 s-a introds sistemul MIVEC.
Asa ca iarasi ai dat-o in bara MA cu cunostintele.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Quote:

Sebastian a vorbit cu cei de la firma care importa mitsubischi in romania sa aduca un FQ400 si sa se dea un pilot cu el.
Au zis ca aduc apoi si-au dat seama ca pierd si au cotito.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ca aveau si vre un interes.
Dupa ce ca sunt decat 100 de masini mai venea una in Romania sa se dea cu Sebastian.
Sa il puna pe ala sa se dea cu diversi ca apoi sa se dea cu el ??
:lol: :lol:
Ma mir ca nu v-au dat afara din reprezentanta.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No-X-Cape 04-10-05 21:00

vorba lui evolution8 ...ar fi o tampenie sa aduca cei de la Mitsubishi un FQ 400 doar ca sa se dea de dragu cuiva, sa fim seriosi :))

aviator 04-10-05 21:05

Re:

Quote:

vorba lui evolution8 ...ar fi o tampenie sa aduca cei de la Mitsubishi un FQ 400 doar ca sa se dea de dragu cuiva, sa fim seriosi :))

Nu vroiau intr-o caravana si cand vine sa se dea cu Sebi, sa-l promoveze.
Sincer cred ca frica ca pierd a fost picatura care a umplut paharul sa nu vina.
Ia aflati voi ca aveti prieteni peste tot , e adevarat sau va mint eu?

SEBASTIAN 05-10-05 00:01

Re:

Quote:

Tampenia era mai mare daca il aduceau si plecau cu coada intre picioare.
Oricum l-as fi rugat pe Andrei sa faca oficile de lupta, sa se dea el primul.

teddy 05-10-05 02:34

nu stiu daca masinile astea sunt facute cu scopul marunt si nesemnificativ de a castiga 'liniute'. sunt masini de circuit, de raliu, cu sisteme 4x4 performante - si asta se vede la curbe stranse pe teren alunecos nu la plecarea de pe loc dintr-o liniuta lol

fishbone 05-10-05 05:22

Cu riscul de a ma baga in ceva ce nu-mi place, aviator, de curiozitate, ce masina ai? La maniera la care postezi, sunt tentat sa te intreb daca cumva esti lingaul lui Sebi?

SEBASTIAN 05-10-05 08:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fishbone\"
Cu riscul de a ma baga in ceva ce nu-mi place, aviator, de curiozitate, ce masina ai? La maniera la care postezi, sunt tentat sa te intreb daca cumva esti lingaul lui Sebi?

Nu e lingaul meu si vad ca s-a inceput o \"campanie\"impotriva lui SEI, imi este prieten si unul din oameni care a facut mult pt curse.
Are BMW, Ford, Cieloul meu, Dacii .

slater 05-10-05 12:16

Evo FQ-400 e o serie limitata de 100 de bucati si nu cred ca are nevoie de promovare .Totusi daca s-ar oficia o astfel de cursa in nici un caz nu ar fi in Romania ,si adversarul ar fi inferior ,pentru a arata superioritatea modelului ce se vrea promovat .Despre Fq400 se stiu datele tehnice ,performante ,despre Impreza lui Sebi nu se stie nimik .Doar ca e cea mai tare masina din Romania pe sprint de 400 ,...
Poate domnul Sebi ne va da si noua cateva date cum ar fi : puterea motorului ,aceleratiile ,asta daca le cunoaste si daca binevoieste ,ca sa ne putem face si noi o parere .Si la urma urmei vorba cantecului : \"am cu ce ma lauda \" .
RESPEKT ![/img][/list]

No-X-Cape 05-10-05 13:06

slater ..acelasi lucru am postat si eu mai sus ..dar se pare ca nu binevoieste nimeni a dezvalui misterul ...se stie doar ca subaru lu` sebi taie si spanzura orice adversar ...dar oare chiar asa o fi ..pana nu se divulga aceste date despre subaru ..mai greu de crezut ...! salutare

EVOLUTION8 05-10-05 13:29

sebastian:
Quote:

Oricum l-as fi rugat pe Andrei sa faca oficile de lupta, sa se dea el primul.
Pai normal sa vezi cum trage fatza de a lui Andrei si apoi daca ii dadea rau lui Andrei gaseai o scuza si nu mai faceai tu.
Suntem satuli de aceste vrajeli.
Plecau cu coada intre pirioare ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sa stii ca venea special Tommy Makinen sa ii dai tu cu Subaru la o liniutza.
(Tommy nu mai este acum la Mitsubishi,dar el a avut cele mai multe titluri castigate cu Mitsu)

Quote:

Nu vroiau intr-o caravana si cand vine sa se dea cu Sebi, sa-l promoveze.
Sincer cred ca frica ca pierd a fost picatura care a umplut paharul sa nu vina.
Ia aflati voi ca aveti prieteni peste tot , e adevarat sau va mint eu?
De frica . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ba da mari vedete va credeti voi.
Sa aduca Firma iportatoare un Fq 400 numai ca sa aiba privilegiul de a se da la o liniutza cu Sebastian ??

Ia ducetiva voi la Masserati si vorbiti cu cei de acolo sa il aduca pe Schumacher cu monopostul de F1 sa se dea la o liniutza cu Sebastian.
Tu ai terminat ceva mai mult de clasa a 4- a ??
Sa il promoveze ?
Are si nevoie mare de promovare un FQ 400 in Romania.

Sau poate sa ii aduca un Bugatti Veyron lui Sebastian sa se dea cu el
Ce ziceti ?

Quote:

Si o sa iti raspund cu tot cu un raspuns de al tau:
Quote:

Prostu nu e prost destul pana nu e si fudul

No-X-Cape 05-10-05 13:49

deja o dam prea mult in off-topic ..e clar fiecare isi sustine parerea, nu se ajunge la nici o concluzie ...mai bine lasati-o asa si nu va mai agitati ..sebi e nr 1 cu subaru lui care scoate suta in 3 secunde ...si restu e ****, deci nici o sansa baietzi sa ingenunchiati un STI preparat special de sebastian ! cred ca e deajuns

radu_lkv 05-10-05 14:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
nu stiu daca masinile astea sunt facute cu scopul marunt si nesemnificativ de a castiga 'liniute'. sunt masini de circuit, de raliu, cu sisteme 4x4 performante - si asta se vede la curbe stranse pe teren alunecos nu la plecarea de pe loc dintr-o liniuta lol

un om cu CAP !!!! :!: :!: chiar ii dau dreptate

EVOLUTION8 05-10-05 15:07

Sebastian wrote:
Quote:

AVIATOR ADICA SEI PT CINE NU STIE ESTE UN BUN CUNOSCATOR AUTO FIIND PROPIETAR DE MULOTE MASINI IN SPECIAL
Daca era un bun cunoscator stia cum se scrie corect Mitsubishi :
Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning