![]() |
Re: Curse
bv bv =)))) la noi cam acum 1 sapt ne-am intalnit acolo unde e bezna varianta la dreapta stii tu :) vreo 6 masini eram ! au avut loc niste liniutze ... alaturi de RADU( tipul cu cielo ), vali (logan 16v), in rest golf V, seat ibiza turbo, laguna a fost dragut ! mai mult am ras glumit :)
|
Ba ba ba garda....de mediu
|
Poate ne vedem sambata seara.sau vineri....eu o o sa fiu in tl...
|
Ceva noutati?:-)
|
Trist domnule trist....nu mai intreba de noutati...de parca n-ai sti.
|
haidetzi pana in galati domnilor sa reglam conturile :) dar mai repede .. ca dupa nu o sa mai aiba sens...
|
Quote:
Asa! sa fie liniutze....... |
Frumoasa seara :)
|
ce seara ma... noapte=))) aterizase OZNuri pe mirishte.... am ras pe burta sa mor eu :)))
|
Tre sa merg la asigurari ca m-am taiat la mana in miristea lu Fly:) despagubiri una alta... .:)
|
care`i faza cu miristea? k eu nu rad deloc...
|
Nu va placut excursia in miriste.....locul perfect de ascuns......numai ca te cam intepi.
|
alecu... a avut loc o intalnire ...apoi ne-am deplasat unde e necesar de drum bun drept frumos in afara si vrum vrum .... ! si langa e mirishte..si cum vedeam faruri cica sa ne ascundem in miriste ...unii in genunchii altii pe post sa dea .... (curentul ala nou poponarism) si masinile in camp ca na nu e drum public acolo =)))) oricum furmoasa seara! apropo mihai voi ati mai stat facut ceva ? ca noi am plecat dupa eta si 4*4 ?
oricum prima data cand vad fiara albastra in actiune...mi s-au inmuiat picioarele :) oricum bine zis" ambreiaj scrie pe mine " |
Asta e......lucrurile astea se mai si strica mai ales in asemenea regim de exploatare.......imi pare foarte rau ca nu a fost in forma masina,se putea mult mai bine,initial nu am vrut sa ma dau deloc.In curand voi fi mandrul posesor al unui nou disc de ambreaj......piesa care aseara ma facut un pic de rusine.
Nu mai stiu care a fost ultima.....cred ca nova vs bmw........de vreo 4 ori.....cu tr 2 ratata si cu patinare meseriasa de ambreaj.....asta e....ma declar invins deocamdata. |
pai te-ai dus o data (a patinat mult dar erai la linie cu el).. apoi inca o data unde a furat startu s-a vazut clar iar u ai plecat fara scartz lung..si la intoarcere ati trecut de noi erati cam la usa lui din spate..si intr-un final parca noi toti am vazut ca l-ai luat ...... cam asa din cate tin eu minte :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning