Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

koozika 02-09-07 22:14

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

scuze de scris:P.....nu ma gandesc ca un pustide 15 ani ci ca unu de 17ani si 1pic:))...pai mai am mult de invatzat de la viata...dar din cate am vazut pana amu...probabil sunt si fete de treaba si au masini bune...in fine

Mustang 02-09-07 22:19

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1077656)
Poate tipa se bazeaza pe situatia ei si e constienta ca asta ii va atrage pe anumiti barbati. Si ce gen de barbati se atrag astfel cel mai usor? Cei care NU au ce are ea si le poate oferi. Sunt multe femei carora le place sa isi intretina barbatul... n-am inteles asta niciodata, dar poate gandesc eu demodat! :- ??

Sau poate chiar vor sa le dea peste nas. ;)

Sa raman la subiect:
M-as combina cu o gagica sa ii conduc masina, daca imi si place de ea.
Daca e o urata cu dinti strambi, deselata etc, categoric NU. Prefer sa merg pe jos decat sa ma combin cu una d'aia.

Eugen_TL 03-09-07 01:02

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1077656)
Poate tipa se bazeaza pe situatia ei si e constienta ca asta ii va atrage pe anumiti barbati. Si ce gen de barbati se atrag astfel cel mai usor? Cei care NU au ce are ea si le poate oferi. Sunt multe femei carora le place sa isi intretina barbatul... n-am inteles asta niciodata, dar poate gandesc eu demodat! :- ??

e simplu..unii sunt gainari! dar altii poate chiar n-au..si daca intre ei exista ceva ..ea avand bani vrea acolo vrea dincolo vrea aia etc..iar el nu isi poate permite..! el ii spune ce poate si ce nu ... daca ea vrea sa faca sa-l ia peste tot sa-i plateasca nush ce e treaba lor... acum n-o sa renunta la el ca este mai sarac daca ei se plac... parerea mea

r0xanicutza 03-11-08 18:29

hai sa reinviem si topicul asta ca suna interesant

cam asa... daca ei ii plac... :)) probabiil vrea sa se simta superioara
mi s-a int si mie de vreo doua ori... (dar nu va faceti impresia ca sunt bogata :)) nu sunt... doar ca aveam o situatie mai buna decat a lor)

in alta ordine de idei... cred ca sunt multi mai multi care s-a "combina" cu o tipa doar pentru masina... doar ca nu recunoasteti...

Mustang 03-11-08 18:33

Nu. Punct. :)
M-as combina cu ea daca arata bine, dar cu sigurant nu pentru masina pe care o conduce.

momo 03-11-08 18:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1841615)
Nu. Punct. :)
M-as combina cu ea daca arata bine, dar cu sigurant nu pentru masina pe care o conduce.

NU?

cred ca ai uitat de discutia noastra...

T-E-N 03-11-08 20:24

DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA
DUmnezeule de cand astept asa o femeie pe la 25-30 de ani care sa ma creasca asa , sa fiu un fel de amant (sotul ei fiind un mosh cu care si-a pierdut tineretea sau un porc :)) ) un latin lover mioritic sa-mi arate tot ce a invatat . Nu degeaba gaina batrana facfe ciorba buna . FANTEZIEE :)))):oops:

Mustang 04-11-08 07:47

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1841648)
NU?

cred ca ai uitat de discutia noastra...

Nu, pentru ca nu vreau sa fiu inferiorul ei si sa imi zica mereu ca daca nu fac cum spune ea, imi da papucii sau nu imi mai da masina aia misto ... Ma pipi pe ea. ;)
Gandeste putin la rece.

bmwm5 04-11-08 07:50

BEEN there,done that- acum 1145131 de ani,cand eram la inceputurile vietii mele de sofer am cunoscut o tipa care avea un terrano.cum eu nu aveam masina atunci,am profitat de ocazie si m-am imprietenit cu ea,dar doar atat..prieteni :)

momo 04-11-08 12:50

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1842479)
BEEN there,done that- acum 1145131 de ani,cand eram la inceputurile vietii mele de sofer am cunoscut o tipa care avea un terrano.cum eu nu aveam masina atunci,am profitat de ocazie si m-am imprietenit cu ea,dar doar atat..prieteni :)

era vorba de "combinare", nu legare de pretenii, my dear friend... :-P:-P

11KPO 07-11-08 10:32

niciodata nu m-as combina cu o femeie pt a conduce o masina tare.....niciodata.

momo 07-11-08 11:09

e cam si cum ai pica intr-o gaura fara sfarsit... e impotriva mentalitatii unui barbat.

11KPO 07-11-08 12:08

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1848881)
e cam si cum ai pica intr-o gaura fara sfarsit... e impotriva mentalitatii unui barbat.

bravoooooo:peace:

T-E-N 07-11-08 16:02

Quote:

Originally Posted by momo (Post 1848881)

Zici tu ? Exista unii barbati care ii razbuna pe aceia pe spatele carora traiesc anumite tufishuri... :) Tot respectul pentru barbatul Dnei Marcy din Love and Marriage :D

momo 07-11-08 17:52

Quote:

Originally Posted by T-E-N (Post 1849429)
Zici tu ? Exista unii barbati care ii razbuna pe aceia pe spatele carora traiesc anumite tufishuri... :) Tot respectul pentru barbatul Dnei Marcy din Love and Marriage :D

ooooo dddaaaaaaaaa :lol::lol::lol: ai zis-o frate, sa mor

All times are GMT +2. The time now is 07:41.

- Copyright 2026 4Tuning