Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G Sport (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/330882-masina-mea-opel-astra-sport.html)

westsideracer 15-11-12 16:26

Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5248751)
Este normal şi te asigur că aşa se întâmplă şi la mine. Cauza ar fi aceea că SMD-urile sunt foarte sensibile şi "simt" orice tensiune, oricât de mică ar fi. După o perioadă ţi se sting de tot sau când închizi maşina din centralizată, pentru că asta-ţi comandă UCH-ul, îţi taie diverşi consumatori pentru a-ti proteja bateria.

Am observat acest lucru şi la prieteni d-ai mei, având alte mărci de maşini şi bineînţeles, aveau smd-uri în loc de becurile cu incandescenţă.

Da,treaba e ca la mine stau aprinse si dupa ce inchid masina din centralizata.dar cred ca dupa o anumita perioada se sting de tot...n'are ce sa faca bateriei,nu?

teen.ager 15-11-12 16:43

Eu nu am riscat si am dat jos siguranta (este siguranta 28, chiar in mijlocul chenarului de sigurante mici). Mie imi ramanea apris si becul de la torpedou ca se vedea prin slot-ul CD Playerului cand nu aveam. :d

westsideracer 15-11-12 17:15

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5249169)
Eu nu am riscat si am dat jos siguranta (este siguranta 28, chiar in mijlocul chenarului de sigurante mici). Mie imi ramanea apris si becul de la torpedou ca se vedea prin slot-ul CD Playerului cand nu aveam. :d

pai si ti se mai aprinde ceva daca tu ai dat jos siguranta?

teen.ager 15-11-12 18:38

Nu :lol: da sincer nici nu am nevoie de ele.

westsideracer 15-11-12 19:52

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 5249333)
Nu :lol: da sincer nici nu am nevoie de ele.

Eu chiar am!

andi_cimpean 15-11-12 23:18

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5249152)
Da,treaba e ca la mine stau aprinse si dupa ce inchid masina din centralizata.dar cred ca dupa o anumita perioada se sting de tot...n'are ce sa faca bateriei,nu?

Să ne înţelegem, ţie nu-ţi stau aprinse complet, ci semi-aprinse, da?

Stai calm, că nu are nimic şi nici nu-ţi consumă nimic. Ele, nici aprinse la capacitatea lor maximă nu consumă (max 1w).

westsideracer 16-11-12 11:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5249760)

Stai calm, că nu are nimic şi nici nu-ţi consumă nimic. Ele, nici aprinse la capacitatea lor maximă nu consumă (max 1w).

Da! nici semi-aprinse n'as zice...semi-semi-semi-aprinse:D foarte putin,abia se observa...am verificat dupa o noapte,dimineata si tot aprins era.dar daca zici ca pot sa stau linistit,eu stau :)) mersi pt info!

marius3030 16-11-12 13:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5249760)

putearea maxima a unui led normal,cum sunt cele folosite in scopuri destea au 2W.ele se aprind usor un timp pt ca modulul confort nu detecteaza tensiunea becurilor incandescente pt care a fost construit sa functioneze.

westsideracer 16-11-12 14:16

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 5250260)
putearea maxima a unui led normal,cum sunt cele folosite in scopuri destea au 2W.ele se aprind usor un timp pt ca modulul confort nu detecteaza tensiunea becurilor incandescente pt care a fost construit sa functioneze.

Am inteles si va multumesc pt ajutor!

Mirel1919 16-11-12 16:11

Salut, imi place masina ta, imi place ce ai facut la faruri, in primele posturi observ ca aveai suspensie sport, dar din ultimele poza nu prea imi pot da seama ( pagina 12 ), pune si tu ceva poze noi. Sa ai noroc de ea si KM cati mai multi.

westsideracer 16-11-12 16:14

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5250456)
Salut, imi place masina ta, imi place ce ai facut la faruri, in primele posturi observ ca aveai suspensie sport, dar din ultimele poza nu prea imi pot da seama ( pagina 12 ), pune si tu ceva poze noi. Sa ai noroc de ea si KM cati mai multi.

Mersi! in ultimele poze,e pregatite de drumuri grele:lol: e ridicata cam 2-3 cm.o sa mai pun poze,dar momentan masina este extreeem de jegoasa:oops:

Mirel1919 16-11-12 16:15

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5250459)
Mersi! in ultimele poze,e pregatite de drumuri grele:lol: e ridicata cam 2-3 cm.o sa mai pun poze,dar momentan masina este extreeem de jegoasa:oops:

Atunci nu-i frumos din partea ta ca nu ai grija de ea :))) macar interiorul tine-l curat, cu exteriorul e mai greu pe vremea asta ..

westsideracer 16-11-12 16:25

Quote:

Originally Posted by Mirel1919 (Post 5250461)
Atunci nu-i frumos din partea ta ca nu ai grija de ea :))) macar interiorul tine-l curat, cu exteriorul e mai greu pe vremea asta ..

Interiorul e țuț ! :D

bujuKYL 24-11-12 08:31

si la mine tot asa sta treaba stai linistit nu te afecteaza cu nimic:D

westsideracer 24-11-12 10:55

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5260232)
si la mine tot asa sta treaba stai linistit nu te afecteaza cu nimic:D

Pai nici nu ma agitam...am intrebat doar:D tu ai mai facut ceva la masina?

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning