![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
asta nu e concurs online, tng, implica expunere...
o plansa A3 inseamna 40.000 lei ca sa nu va chinuiti cu plata, taxe, etc, de ce nu veniti voi cu printuri A3 direct pentru plansele ce le doriti expuse? |
tng, si despre ce concurs online vorbesti tu? Ca pe topicul asta nu este vorba de asa ceva... reciteste-l... si apoi reciteste si postul meu, in special ultimele cuvinte....
ps: a nu se intelege gresit, nu sunt nici pro nici contra unei taxe de inscriere, insa tre sa se intelega ca daca nu se percepe o taxa nu inseamna ca asta e normalitate la un concurs care implica costuri (in cazul de fata spatiul expozitional alocat, timpul alocat organizarii, costul materialelor etc), ci din contra faptul ca taxa ar lipsi ar fi un BONUS, un cadou, cost suportat de altcineva (cum vreti sa-i ziceti)... |
eu ma refeream de cei de la sectiunea freehand
|
da, e corect, la freehand ar putea fi expuse originalele...
dar sa le pazim, sa nu le fure... :D |
ziceam ca poate ar dezavantaja pe unii sa l-i se expuna lucrarile freehand printate...si pana la urma cum facem?....venim acolo cu ele? le trimitem prin posta ? daca le trimitem prin posta mai platim taxa aceea?
|
Quote:
Si in alte cuvinte la toate categoriile vom trebui sa printam plansele cu masinile noastre si dupa care sa le trimitem prin posta la voi? Sau numai cei de la freehand? |
ok eu sunt de acord cu taxa ....
aceeasi chestie sa se opreasca din aia 200 de mii ..... |
Quote:
2. faptul ca am propus aceasta taxa de inscriere de 5 RON de persoana care participa la concurs INSEAMNA O MANA DE AJUTOR DATA ORGANIZATORILOR, adica o suma teoretica de 500 RON pentru 100 de participanti, NU INSEAMNA PLATIREA INTEGRALA A PLANSELOR DE CATRE CONCURENTI :!: 3. e total aiurea la ce s-a ajuns... sa vina fiecare concurent cu print-uri A3 printate de el pe banii lui... doamne doamne doamne. ce concurs e asta ?!? argument: EU poate imi permit sa imi printez 100 de planse cu 4 RON. deci eu poate imi voi prezenta 100 de planse pe care voi plati din banii mei 400 RON. NU TOATA LUMEA ISI PERMITE SA ISI PLATEASCA PLANSELE. TOATA LUMEA MUNCESTE SA PREZINTE NISTE LUCRARI DEMENTIALE. TOATA LUMEA CARE S-A INSCRIS PIERDE TIMP SI BANI, INTR-O MAI MARE SAU MAI MICA MASURA SI INVESTESTE IN ACEST CONCURS. NU VRETI SA NE DAM SINGURI SI PREMIILE ?!?!? PENTRU CE MUNCESC OAMENII ASTIA ? ne-ati promis concurs, aveti deja experienta la activ. ma astept ca anul asta sa fie de 100000 de ori mai bine decat anul trecut, nu de 100000 de ori mai prost... SUGESTIE: FACETI UN TOPIC DEDICAT LA ACEST CONCURS, IN CARE SA FIE UN TERMEN LIMITA DE INSCRIERE SI SA SE INSCRIE TOATA LUMEA, EFICIENT, SIMPLU SI CONCRET LA CE CATEGORIE VREA FIECARE. nume: categorii de participare: SI REPET, SCRIETI TERMENUL LIMITA - PROPUN UN 15 MARTIE, E SUFICIENT PENTRU PERIOADA DE INSCRIERI. asa veti stii sigur cati concurenti aveti, pentru ce premii va pregatiti, pentru ce organizare va pregatiti, pentru cate planse va pregatiti. si asa vom afla si noi, CEI CARE CONCUREAZA, pentru ce participa la acest concurs (premii, criterii de jurizare, expunere) |
Quote:
e aici, in subforumul ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007. |
ma inscriu la ambele 2d (non-brush , brush)
|
Quote:
|
nu sunt de ajuns banii care-i dai pe bilet + locul de parcare ( ma rog...asta e moftul fiecaruia) mai vrei sa mai creasca si pretul bieltului...poate omul vine sa se uite la masini si-l doare pe el de lucrarile noastre...dc e nevoit el sa plateasca pt noi...sustin ideea taxei...
|
Quote:
Quote:
dati-i bice cu inscrierea finala. ;) e aici topicul de inscriere: https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/34714-inscrieri-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html |
Quote:
|
bah fratilor...eu tot nu m-am lamurit...cei cu freehand cum fac? cum trimit plansele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:37. |
- Copyright 2026 4Tuning