![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
7 Attachment(s)
..:: AVANPREMIERA ::.. :lol::lol::lol: |
:) Fain peisaj in a 3-a poza :D
|
belea golfu pe cuvant....si "piesa" aia din poza cu mini...mda..Catzi cai suporta maxim masina daca ar fi sa schimbi motorul si ce motor ai pune daca ar fi...succes in continuare si tzine-o tot asa...
|
felicitari pt masina blondule
|
frumoasa .. de ce nu ai scos si manerele de la usi ?
|
bv blondule a iesit foarte tare ;)
|
ms pt aprecieri!:oops: :oops: :oops:
ms pt poze mke, dar ma asteptam sa o pui si p aia...care imi placea mie si lu' ggd-u:D sunt lufturi la bara, am zis....o treaba de duzina facuta de cei de la service, o sa incerc sa o pun mai bine. P_C_D - m-am gandit sa scot manerele dar..e incomod fara, in plus nu ma dau in vant dupa...."fara manere" |
felicitari blondule pt masina!!! superba!!! a iesit ceva frumos din golful ala obisnuit!!!
|
Foarte tare frate. Poate MKE pune si poza aia marfa k e pakt.
bv Blondule si pls, mare grija cu ea,k ai vz ce inseamna s ai masina in service! |
4 Attachment(s)
si inca ceva poze, facute ziua, nemodificate!
|
1 Attachment(s)
asta ???... :D
|
sincer incxa nu vazui in romania un golf 3 care sa imi placa sau nu am rascolit eu toate de aici de pe forum sa ma scuze lumea nu vreau sa jignesc pe nimeni dar acesta e minunat clkean curat simplu si impunator ;) si io avui un g 3 si acus 6 ani super tunat am si poze doar ca le am pe carton adica foto foto pe hartie foto si nu stiu cum sa mi le pun pe calculator :( daca reusesc ti-l arat ;) orcum beton bestia asta ;)finutz si cu bun gust ;)
|
aia e MKE, imi place la nebunie cum a iesit poza aia;)
Sandule...exista scanere man, scaneaza pozele alea, sau fa poze la poze si baga-lea p aici;) multumesc pt aprecieri! |
prea frumos a iesit . ai grija la gropi
|
capota neagra tot in autocolant e ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning