![]() |
sal all !!!
bulu ... ce alta statie ai recomanda pt 3004spl ... care sa scoata din subwoofer tot cei mai bun !? jbl 1201.1 are 1114w la 2 ohmi .. dar nare filtru de subsonice ... ce parere ai si ce alta statie sar mai potrivi ! multumesc frumos si o zi buna ! scuze de dublu topic .. am gasit ceva interesant .. cred : http://caraudiosecurity.com/shop/pro...s_id/4089.html ce parere aveti !? |
Re: Sistemele Noastre Audio
da...atata doar , ca eu stiu ca categoria "mijlocie si grea" de la Pioneer Subwoofer nu vine cu grile...ma mir sincer, ca aia e grila "special" pt. el.
De unde ai luat o , si cine ti a zis ca e pt. el ? |
http://caraudiosecurity.com/shop/pro...s_id/1480.html
Spoke Grille for TS-W121SPL* and TS-W306C and TS-W305C. |
1. Gama Dieci e facuta special pt HU
2. Daca diful ala chiar are 1000rms atunci nu folosesti nici jumatate din capacitatea lui cu acel amp. Daca nu crezi pe nimeni de aici fa urmatorul experiment : pune-l pe un amp capabil de 1200-1500W in 2 ohm si observa diferentele. Se va simti diferenta si la volume mici. |
BULU - am eu o statie pt difu' tau
jbl bpx2200.1 putem face un test daca esti din buc o dau cu 2800 ron |
Ma nene dar voi aveti ceva cu mine si cu sistemul meu ... AM SPUS de 10 ori ca eu folosesc pe la 400-500W ... am avut 306 DVC dar problema cu el era ca ajungea la limitarea mecanica ...
Grila este departe de dif chiar si pe la 600-700W ... iar in sistemul pe care o folosesc chiar nu are cum sa atinga.Acum ce crezi ca o sa-i pui bare au orice alt fel de grila si o sa fie mai bun. Distanta intre membrana si grila - unde este cel ma probabil sa loveasca (dupa cate vad eu este in cercul respeciv ) este de aprox 4,5cm. Nu stiu daca acest difuzor stie 4,5 cm mecanic(cred ca o sa paraie ceva in el pana sa ajunga la 4.5cm :) ) ... nu cunosc daca 13W7 stie sa ajunga acolo da pai al meu :) - astept raspuns de la cei care au dat in 13W7 Cat despre jbl 1200.1 nu pot sa compar W de la o firma cu W de la alta ... am vazut bpx 2200 de la jbl pusa in comparatie cu o statie de 1000 si era mai tare aia de 1000 :).Nu zic ca-i buna sau proasta dar trebuie sa fii atent. Dupa cum si numele 3004 SPL ... cel mai bun amp pt diful asta este prs-D3000SPL dar costa dublu fata de JBL :).Banuiesc ca suna bine si alte ampuri care au puteri reale (nu se arunca sa scrie prostii) |
Inca ceva de adaugat in legatura cu grila
http://www.pioneer.eu/eur/products/2...SPL/index.html Sa te uiti la optional accesories ( aceasta grila banuiesc ca a fost realizata pt ambele dif 306/3004 iar din nu stiu ce motive s-a numit UD306) |
Da ok, nu te mai umfla asa , incercam sa te ajutam , ideea e ca multi au gresit cu chestii dinastea , si nu stiau , de asta ti am zis.
Iar 13w7 e mic copil fata de Re Audio XXX 2006 la mm ... Incinta cine ti a facut o ? Nu crezi ca ai putea sa scoti mai mult din dif. cu o alta incinta? |
Merci foarte mult pt ca incercati sa ma ajutati dar fiecare sistem e dupa posibilitati... mie imi comvine cum se aude ... iar faza cu puterea RMS nu e foarte relevanta ... la JL13W7 de exemplu ai puteri RMS de la 500-4000 si spune ca 1000 e putere optima ... Eu consider 3004SPL avand puterea optima pe la 500W ... eu nu-l folosesc drept SPL.
Cat despre incinta este facuta personal si im place ca suna destul de jos ... Din pacate nu a ascultat-o multa lume ... poate daca o asculti iti faci o parere ... Daca imi da cineva un 3004SPL de proba intr-o alta incinta ... sau o alta incinta de 12" de proba facuta pt un astfel de difuzor si suna mai bine a lui este foarte probabil sa o schimb. Eu am trecut de cateva ori pe la pescarus ... si o sa mai revin cand am timp si am venit si mai multe evenimente pe tema audio - inclusiv primul dB Drag ... Am o solenza albastra ... daca cineva incearca intradevar sa ma ajute ar putea sa auda sis si sa-si dea o parere :). In principiu trebuie sa-mi placa mie ... dar cred ca sunt multi care pot sa-mi arate cai mai bune ... |
Si inca ceva legat de amplificatoare
Parerea mea este :- un amp nu trebuie luat dupa cati W este capabil sa reproduca ca nu facem generatoare de curent .... daca aveti o linie buna de curent in casa puteti baga si cateva sub in serie in priza si vor scoate o gramada de W la 50HZ :) Conteaza si ce dinamica are si cum impinge un difuzor ... unele ampuri canta iar altele zdrangane. |
Da, tot ce ai zis acolo , se stie ...ai dreptate.Ne lovim cu toti de ele rand pe rand ...si ajungem la diferite concluzii ...
E putin cam greu sa ascult sistemul tau ...dak vrei fa o inreg. si pune o pe net :D:D Poate il ascult din ianuarie...poate. Pai dak zici ca ai fost pe la evenimente inseamna ca ai vazut si Evolution Crew pe acolo, ca nu degeaba avem 18 cupe pe audio ;) ...d c nu te ai bagat in seama...mai o caterink, mai o ascultare , mai o combinatie , ca baietii:D |
Quote:
|
|
Ok ,uite http://www.reaudio.com/xxx_specs.html asta este cu specificatiile.
Si aici o poza http://image2.showyoursound.nl/ydevi...4_23_51_44.jpg Este cam peste 13w7 ...intelegi tu ...compara si tu specs. de la amandoua , dar bineinteles acum depinde ce ti place... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning