![]() |
Re: Un Matiz Oradean
Quote:
|
Quote:
|
matizul de TM din pozele ce le-am postat nu e al meu, wooferul a fost provizoriu pt ca zilele astea au fost premiile EMMA ..... si sa raspund : DA, RUPE TOT :twisted:
|
1 Attachment(s)
DE VANZARE PRET: :6200 euro negociabil
|
:D :D fii serios bucurate daca iei 3000 la remat:D :D :peace:
|
frate nu vreau sa fiu rautacios dar nu crezi k ceri km mult? Stiu k ai avut d munca la el si ai pus suflet dar nu cred k o sa iti ei 6000 p el.
|
Quote:
|
Quote:
|
nu vinzi instalatia bi-xenon ? zi un pretz dak da, nu vei lua 6000 pe masina doar pt atatea :) ... parerea mea. Eu cu toate modificarile ce le-am facut, nu exista Tico sa ma faca la liniutze si tot nu ash putea cere mai mult de 2500-3000 pt ca doar putini cunoscuti s-ar arunca la ceva modificat .......
|
Lasa CIPule, ca asa...nici eu n-as avea curaj sa cer mai mult de 3000 pe al meu, in schimb am bagat peste suta de milioane...mult peste suta...
@Tavisor:ai promis ca o sa cantaresti jantele... (te sfatuiesc sa vinzi totul separat si sa dai matizul stock...altfel, foarte greu vei gasi pe cineva care sa aprecieze masina cu totul, asa cum e) |
bixenoanele sunt 190euro noi simens si sunt de 4300 k sunt H 4 nu trebuie modificat nimic la masina se potriveste perfect.Totul e mufe
|
acu omu' poate sa ceara si 10 000 E :lol: Chestia e sa gaseasca p cineva kre sa-i dea atat ;) In fine...spor la bani
|
Quote:
|
mai, da voi nu stiti vorba asta ... NU E PROST CEL CARE CERE ... E PROST CEL CARE DA... asa ca.. ..spor la vanzare.
|
si pentru cei care nu stiu ce costuri implica tuningul, sa nu mai vorbeasca aiurea.
nu m-am putut abtine sa nu scriu. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning