![]() |
Re: Sa ne cunoastem....
Quote:
|
a ta e fumul de sub tigaie
|
:)) Ai vrea tu Felix ...toti am vrea ...
|
In 5 ani si daca mai scad astia impozitele, tot o am! E numai 30000 euro asa ceva!:lol:
|
Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus
|
Quote:
|
Quote:
(dau bine rau stopurile pe care le ai) |
Quote:
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap! |
Quote:
|
Quote:
|
hai ..ce noi care mai sunteti ...va asteptam la prezentare :)
|
Sanatate si salutari ! :twisted: :twisted: 8)
|
Salut
Nick: Jok3r K10 Virsta:16 nebun dupa tuning am mii de idei pt tuning mai ales pt golfuri abia ajtept sa iau carnet ji masina k sa pot sa imi pun planurile in aplicare pin atunci ma uit la cei care au..........sper sa fiu ji yo bagat in seama de voi chiar dak is mai mic |
salut si bine ai venit pfai mai ai 2 ani pana tuncea poate schimbi ideia te sfatuiesc sa investesti intro femeie :D:D:D"spoiler fata/spate eleron gasesti u
|
yo sper sa nu fii ca cei care abia i`au permisu si poc primu stalp,masina sau mai stiu eu ce... mai cunosc eu pe unu ... UN vecin care se crede tare si mare si mi`a atins bou` masina in parkare si mai are si alte accidente la activ si are permis de 2 luni park sau 3 ... dar.. nah` e sofer :D nu vreau sa fiu rautacios... oricum welcome to the club :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning