Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Sa ne cunoastem.... (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31804-cunoastem.html)

shmen_dj 18-09-07 22:36

Re: Sa ne cunoastem....

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1107571)
Sunt foarte sigur ca cea mai mare parte dintre voi, ma cunoasteti si sigur ne-am vazut la cateva intalniri din ianuarie 2007 si pana acum. Am tigaia aia de BMW negru, paralizat, care face multa galagie (dupa cum spun cei in drept)cu, care mai circul prin oras.

nt98adu, de fapt Felix cu BMW-ul negru!;)

As vrea eu!:lol:

aia e tigaie...shi atunci dacia mea ce mai e...cred k e cosharca...nici yo nush...:???: :???:

johnson 19-09-07 09:13

a ta e fumul de sub tigaie

Ali_ump 19-09-07 10:51

:)) Ai vrea tu Felix ...toti am vrea ...

nt98adu 19-09-07 17:19

In 5 ani si daca mai scad astia impozitele, tot o am! E numai 30000 euro asa ceva!:lol:

johnson 20-09-07 08:49

Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus

Ali_ump 20-09-07 10:32

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1109598)
Asta inseamna pasiune adevarata, altii isi puneau sigla preferata pe portbagaj si scapau de-o grija in plus

:)) e un inceput si ala ....sprea a isi dori ceva mai bun:oops:

VaLeX 20-09-07 13:49

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1107571)
Sunt foarte sigur ca cea mai mare parte dintre voi, ma cunoasteti si sigur ne-am vazut la cateva intalniri din ianuarie 2007 si pana acum. Am tigaia aia de BMW negru, paralizat, care face multa galagie (dupa cum spun cei in drept)cu, care mai circul prin oras.

nt98adu, de fapt Felix cu BMW-ul negru!;)

As vrea eu!:lol:

ti'am vazut masina prin oras si'mi place ..un bmw finutz facut si ingrijit din cate am vazut

(dau bine rau stopurile pe care le ai)

nt98adu 20-09-07 21:07

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1109598)

Si eu am sigla de ,,M" pe spate si am vazut ca e chiar la moda, incepand de la E21 si terminand cu E60. Asta inseamna ca toti isi doresc ,,M"-uri, dar din anumite motive, nu cumpara.
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap!

buddy_lexx 20-09-07 22:08

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1110713)
Si eu am sigla de ,,M" pe spate si am vazut ca e chiar la moda, incepand de la E21 si terminand cu E60. Asta inseamna ca toti isi doresc ,,M"-uri, dar din anumite motive, nu cumpara.
Cel putin la mine, mai aduce designul a ,,M", dar eu personal cand vad un BMW terrminat si mai are si ,,M", ma apuca durerea de cap!

da..am vazut eu dacii cu sigla M :))) asa k ...iti doresc din tot sufletu sa nu`i intalnesti p acei oameni...! la cat de pasionat esti d bmw si d m... ai putea suferi un soc..la vederea semnului d m p dacii..

Ali_ump 20-09-07 23:58

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1110713)

Imi plac la nebunie noile jante ...BBS e facut pt BMW ...cand o aduci la o sedinta foto?

Ali_ump 07-10-07 21:42

hai ..ce noi care mai sunteti ...va asteptam la prezentare :)

SashaNT 01-11-07 21:31

Sanatate si salutari ! :twisted: :twisted: 8)

Jok3r K10 03-11-07 22:20

Salut
Nick: Jok3r K10
Virsta:16
nebun dupa tuning am mii de idei pt tuning mai ales pt golfuri abia ajtept sa iau carnet ji masina k sa pot sa imi pun planurile in aplicare pin atunci ma uit la cei care au..........sper sa fiu ji yo bagat in seama de voi chiar dak is mai mic

EDC_cip 03-11-07 22:24

salut si bine ai venit pfai mai ai 2 ani pana tuncea poate schimbi ideia te sfatuiesc sa investesti intro femeie :D:D:D"spoiler fata/spate eleron gasesti u

mariusD 03-11-07 22:25

yo sper sa nu fii ca cei care abia i`au permisu si poc primu stalp,masina sau mai stiu eu ce... mai cunosc eu pe unu ... UN vecin care se crede tare si mare si mi`a atins bou` masina in parkare si mai are si alte accidente la activ si are permis de 2 luni park sau 3 ... dar.. nah` e sofer :D nu vreau sa fiu rautacios... oricum welcome to the club :D

All times are GMT +2. The time now is 06:32.

- Copyright 2026 4Tuning