Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   dati-va cu parerea , BMW sau CALIBRA (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/3169-dati-parerea-bmw-calibra.html)

aR99bMw 19-04-05 18:48

calibra,calibra....bla bla bla.... :) :lol: :lol: :D

georgeb 19-04-05 21:05

ce cx are calibra ?

alexutzu 19-04-05 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
ce cx are calibra ?

Drag coefficient 0.290
la asta te refereai?

D_M_X 20-04-05 18:33

ar99bmw
Quote:

calibra,calibra....bla bla bla....
cam asa am sa zic si eu de bmw ......multe dintre ele
omuliber acum dupa ce am citit ultimele posturi am inteles intrebarea ta din pm...raspunsul este ca nu am calibra 4x4(despre calibra care vrb este a unui amic ) eu am un amarat de espero

aR99bMw 20-04-05 21:52

:) ....ce bmwuri ai facut cu espero...numi zi ca si un 325 ... :)

teddy 20-04-05 23:48

n-ar fi imposibil, cu motorul lui... :D

Bestie 21-04-05 00:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
ce cx are calibra ?

Eu stiam de 0.21 asta la modelul standard, ne spoilerit si cu cauciucurile standard. Si a fost pana in anul 2003 cea mai aerodinamica masina construita vreodata. Acum este a doua pt ca in 2003, Lexus a scos nu-stiu-ce model, care a reusit sa depaseasca Calibra-ul. Dar este singurul de pana acum.

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
... nu am calibra 4x4eu am un amarat de espero

Si are doar un motoras amarat pe el... 2000 16v SFI 8)

georgeb 21-04-05 00:42

0.21 nu are cum !

cx = coeficient aerodinamic :P

ps vectra c are 0.28 :wink:

am cautat : calibra are 0.26 niceeee

Bestie 21-04-05 02:05

ma rog... poate m-am inselat eu... nu e 0.21.... dar nu mai tin minte exact site-ul unde am citit despre coeficientul aerodinamin ca sa ma conving... dar... si la 0.26... e... :shock: Dar totusi mi se pare cam mica diferenta intre Vectra C si Calibra, din acest punct de vedere... cred ca are ceva mai mult Vectra... :roll:

omuliber 21-04-05 09:28

Merci, D_M_X... credeam ca despre tine e vb.
Ce tuning are pe ea, e pe forum omu?

D_M_X 21-04-05 11:23

nu este pe forum tipu.
ar99bmw cumva nu-ti vine sa crezi ca pot face bmw-uri...hai sa-ti relatez ce mi s-a intamplat dupa 2 luni cand am luat masina...
Vene-am cu prietena de la bunici cu mere,suc de rosii ,oua.etc...si mai aveam putin pana acasa eram in cta pe blv Mamaia cand in spatele meu unu cu un bmw seria 5 nou disperat cu flesuri si claxoane(pe banda 1 nu avea loc) ...ok dau cu a2a desi eram cu 50/h si cu a3a bmw-ul papa cand dupa 2 sec alt bmw mai smecheros seria3 cabrio tuning exterior belea jante ...talente ....ma uit bine si rec masina unu din cta care se lauda ca are m3 ...ok zic sa vedem daca stie sa se foloseasca de m3 asta ....l-am facut muci sau vrb lu Andrei WRc i-am dat mucu ca sa afluu ulterior ca de fapt este un 320 ....deci si prin urmare eu am 150 cp iar bmw-urile de 150 cp stau in coada mea ca sa nu mai zic de 323 cabrio al unui prieten care la fel a fost papat Deci astept un 325 sa vad si eu pe unde sunt.Nu-mi etse rusine daca o iau de la un bmw...ala costa o caruta de bani ...pe cand a mea nici 5000 de e nu face si sincer mi-ar fii rusine sa dau o caruta de bani pe o masina si sa ma faca un amarat de espero si daca nu ma crezi daca vii de 1 mai la mare intreaba de DMX de la clubul Midnight Racers vino si prezintate si gasim noi un loc unde sa dam una mica.
Am scris toata povestea(stiu ca sunt off topic) ptr ca nu suport sa vad pe cineva care habar nu are cu ce se manaca calibra sa rada aiurea si sa arunce cu vrb
Am mai zis si o repete bmw sunt masini f bune dar ca fiecare nash .....la unele eu sunt NASHUL.
PS. mai stii poate ai sa-mi zici nashule :twisted: :twisted:

Psycho 21-04-05 12:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
nu este pe forum tipu.
ar99bmw cumva nu-ti vine sa crezi ca pot face bmw-uri...hai sa-ti relatez ce mi s-a intamplat dupa 2 luni cand am luat masina...
Vene-am cu prietena de la bunici cu mere,suc de rosii ,oua.etc...si mai aveam putin pana acasa eram in cta pe blv Mamaia cand in spatele meu unu cu un bmw seria 5 nou disperat cu flesuri si claxoane(pe banda 1 nu avea loc) ...ok dau cu a2a desi eram cu 50/h si cu a3a bmw-ul papa cand dupa 2 sec alt bmw mai smecheros seria3 cabrio tuning exterior belea jante ...talente ....ma uit bine si rec masina unu din cta care se lauda ca are m3 ...ok zic sa vedem daca stie sa se foloseasca de m3 asta ....l-am facut muci sau vrb lu Andrei WRc i-am dat mucu ca sa afluu ulterior ca de fapt este un 320 ....deci si prin urmare eu am 150 cp iar bmw-urile de 150 cp stau in coada mea ca sa nu mai zic de 323 cabrio al unui prieten care la fel a fost papat Deci astept un 325 sa vad si eu pe unde sunt.Nu-mi etse rusine daca o iau de la un bmw...ala costa o caruta de bani ...pe cand a mea nici 5000 de e nu face si sincer mi-ar fii rusine sa dau o caruta de bani pe o masina si sa ma faca un amarat de espero si daca nu ma crezi daca vii de 1 mai la mare intreaba de DMX de la clubul Midnight Racers vino si prezintate si gasim noi un loc unde sa dam una mica.
Am scris toata povestea(stiu ca sunt off topic) ptr ca nu suport sa vad pe cineva care habar nu are cu ce se manaca calibra sa rada aiurea si sa arunce cu vrb
Am mai zis si o repete bmw sunt masini f bune dar ca fiecare nash .....la unele eu sunt NASHUL.
PS. mai stii poate ai sa-mi zici nashule :twisted: :twisted:

e vb de 81 - PIS ???

io votez cu calibra ... si am votat .. e mai .. mai .. sport .. e de talente .. e calibra .. dar daca iti iesi sun una turbo .. si 4 x 4 .. esti tatic :)

omuliber 21-04-05 13:10

Atunci, sunt tatic... :twisted:

D_M_X 21-04-05 13:20

Nu spoof nu pis-u ci ala albastru cu nr de buc parca axc are la nr

aR99bMw 21-04-05 17:22

io mis curios sa dau cu calibra turbo....! ;)...nu vin la mare...ca totusi stau la arad....si aici avem tot la 2 saptamani liniutze pe aeroport!....la mare o sa merg prin iulie august:)

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning