![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
O sa ma ocup io si de restu pozelor cand o sa am timp ...
Cat despre ce a fost la Iasi cum zicea si Alin tot a fost mai bine decat sa o batem in cap prin oras...si apoi nu este vina mea ca baietii de la Iasi nu s-au ocupat de organizare ...ei mi-au zis ca se intalnesc baietii ...dar de fapt nu s-a intamplat asa ...nu este vina mea ...si daca v-a parut rau ca am mers la Iasi promit ca nu ma mai angajez sa organizez deplasari de genu asta Din punctu meu de vedere a fost OK cu toate ca nu a fost mare lucru de vazu ...am mai strans relatia intre noi ...si intre comunitarii din Iasi ...cativa din ei...si in plus de asta ne-am si distrat pe drum la dus si la intors... |
Nu e vina ta ca nu s`au organizat.. las ca mi`am schimbat si eu opinia la ce masina vreau sa`mi iau :))
Si noi nici nu am plecat prea fericiti de aici.. Dar bine ca nu am plecat mai devreme .. Eu nu prea o sa mai stau acasa, Maicamea vrea sa ceara expertiza de acolo ca sa`i ia si atestatul lu ala ca permis oricum nu mai are, Omul vrea acuma sa intoarca lucrurile sa cad eu vinovata . Dar nu are cum, eu mi`am gasit martori . Taxiul ala e al unui avocat si orfanu ala de sofer mai facuse un accident sapt trecuta . |
Quote:
|
Quote:
Ms mult ca sunteti alaturi de mine ;) |
Quote:
|
ia sa ma bag si eu in seama... :-)) sa incep sa postez putin...ca alin ma bate la cap sa postez si eu :shock: !! si k sa fiu la subiect...a fost kt d kt bine la is...norok d sasha...ca ne'a cantat d unguri... bv sasha :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Vezi ce faci cu dracii aia pe acolo |
Quote:
|
Ne daplasam cu avionul :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Lasa Alin_ump...k data viitoare iti fuck loc in mashina la mine...si acum incapeai... dar tragea la kg :lol: si doar stii k eu is cu consumul ! si ca tot vb d consum... am un om p care vreau sa'l felicit din toata inima pt gestul facut la is... trebuia sa se opreasca in roman 1200 rpm si nu putea sa ia ink 2 oameni in mashina...dar asta este !! PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !! te'am pupat p eleron bogdane :twisted: :x
|
Quote:
|
Quote:
BA io daca merg in orice masina sunt cantitate neglijabila ssa stii ...deci fara probleme ...nu trag la kil ...si nici consumul nu creste de pe urma mea ...:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning