![]() |
Asa cum ma asteptam, tuning foarte cuminte pentru o astfel de masina... modificari minore! Au iesit bine zic eu, iar breakul este o idee kiar indrazneata! Pacat ca are mai multe geamuri decat trebuie pe partea opusa unghiului din care e poza :wink:
|
nu cred ca sunt prea multe.. poate nu sunt dimensionate exact cum ar trebui dar a fost destul de obositor de realizat si asa... daca ai o idee cum exact ar trebui sa arate astept sugestii.
Bafta PPL! |
cred ca am gasit o micutza greseala si usor de reparat ...
caucicul de pe spate e de talon .. mai mic decat cel de pe fata... e singura greseala pe care o pot zarii.... |
1 Attachment(s)
ok... altceva?
:D |
:D :D DAMN , UR FAST !!!!!! :)
eu nu mai gasesc nimic :) poate altii .. :D |
am impresia ca roata spate ii stramba putzin, parca intra sub caroserie(partea din fatza)
|
Re:
Quote:
...si na ca sa carcotesc si eu era bine daca roteai putin una dintre roti sa nu aiba aceeasi pozitie cu spitzele :wink: |
intradevar... m-am inselat la faza cu geamurile... Sunt insa prost dimensionate, si probabil asta m-a indus in eroare... Per total masina e cool!
|
1 Attachment(s)
EVO 7 RWD, badboy hood, jante si paintjob! :lol:
si mai vine unul bazat pe conceptul meu... |
1 Attachment(s)
adik asta :)
|
1 Attachment(s)
Hai ca pun si eu evo ! Coborat si incruntat!
|
nice work :wink:
|
super creatii
moma sunt curios cine va iesi castigator este o lupta greaaaa BAFTA IN CONTINUARE BAIETI steph nu mai copia :wink: |
scrie clar alex-based-evo.jpg asa ca mai taci si lasa oamenii sa se simta bine.
alex a scris : \"si mai vine unul bazat pe conceptul meu...\" iar steph a scris : \"adik asta\" :? :evil: Alex macar ai fost pe faza si ai bagat om in masina... :P |
1 Attachment(s)
lucifer
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning