![]() |
Re: B-336-BAU
da Mcdonald si IceTea :))....
ptr lipit folosesc asa zis-ul "salam" de parbriz de la SICA.... crede-ma ca lipeste grav |
Quote:
|
;););)
|
2 Attachment(s)
LIKE!!!
Nu sunt fan E36 dar al tau este super frumos. :D Jos palaria . Dc nu pui sigla cu bmw pe fata? daca nuti place una normala ,cred ca va veni frumos una asa? |
multam' fain :D
am pus emblema dar am pus una OEM si fata si spate ar da bine cu embleme de carbon , poate la vara daca e "cuminte" am sa ii fac cadou 2 |
6 Attachment(s)
si fetele de usi mult asteptate , bancheta piele
:shock::shock::shock: |
1 Attachment(s)
Salut galu cum ai prins cutiile astea ?
O seara buna |
felicitari omuletz pentru rezultate!! am citit tot cu placere. culoarea nu se putea alta, bravo si la multi ani!
|
LA MULTI ANI SI TIE BIMMER4LIFE , MS DE URARI , CULOAREA E EXACT CE MI-AM DORIT SA IASA
ADDR : setarele sunt prinse cu "salam" de lipit parbrizul de la SICA smirgheluiesti bine sertarele sau ori ce ai desprins cu smirghel de 80 ca sa faci pori si sa fie zgrumturos plasticul , smirgheluisti bine si locul unde bine prins , cu carpa curata si diluant nitro degresezi fata de usa si sertare sau suportii de cleme pui masticul il intinzi bine pe sertar sa fie cam de 2 mm grosimea uniforma il asezi pe pozitie tii presat vreo 20 sec sa se imprastie bine si le lasi la uscat cu fata de usa in jos la cald undeva sau in casa pana a doua zii sa stea minim 24 h si sanatate !:D |
Quote:
|
pentru putin
|
Re: E36 - B-336-BAU
4 Attachment(s)
Pregatiri pentru sezonul cald :D
|
hai coaie ,, unde sunt pozele cu ultima achizitie !
|
sa le primesc mai intai coaie :))
|
pentru ca e "mort" thread-ul asta de ceva luni am sa postez poze cand am sa le primesc de la Provenzano
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning