Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Bmw E30 M-Tech 2 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/298792-e30-bmw-e30-tech-2-a.html)

Provenzano 20-09-12 23:13

Re: Bmw E30 M-Tech 2

3 Attachment(s)
.........SPY;)

aprilia_sr 22-09-12 01:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5181566)
.........SPY;)

Multumesc!:) ce faine sunt astea cand apar..dupa ce uiti de ele..hehe...
.

..nu se compara nici 10 cluburi si nici 10 nimic...cu o seara ca asta cu RWD

aprilia_sr 22-09-12 01:10

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 5181566)
.........SPY;)

.

..nu se compara nici 10 cluburi si nici 10 nimic...cu o seara ca asta cu RWD!!

Provenzano 23-09-12 12:19

e30 : https://www.youtube.com/watch?v=QVwZm...ature=youtu.be

aprilia_sr 26-09-12 19:57

Maine si numai maine dimineata, sare cutia , alt kit ambreiaj

masina are momentan ambreiaj de urs 2.5 12v cu volanta simpla

DonnLuca 27-09-12 09:46

Quote:

Originally Posted by aprilia_sr (Post 5182868)
.

..nu se compara nici 10 cluburi si nici 10 nimic...cu o seara ca asta cu RWD!!

Adevarat!! Grija cu ursu si cauciucuri multe!

aprilia_sr 28-09-12 00:21

Quote:

Originally Posted by DonnLuca (Post 5189025)
Adevarat!! Grija cu ursu si cauciucuri multe!

Multumesc Frumos!

aprilia_sr 28-09-12 00:31

Azi am dat jos cutia... totul e ok in afara de rulmentul de presiune care era praf....
...Inca o data..eram mort fara Dani_smarandescu ...de la care am primit urmatoarele:
Rulment de presiune
Flansa la cardan
Tampoane cutie
Electromotor de e36 (reconditionat si inlocuit bendixul ptr a se potrivi pe volanta de urs)
Masina are volanta cu masa simpla,placa de presiune si disc de 2.5 12 v
discul este cu arcuri ....si va fi inlocuit cu unul de 2.5 TDS care este fara arcuri...
..mai urmeaza sa lucrez la timonerie cand e totul gata...poate o sa apara un Short Shift..
...revin cu poze

Nastase Bogdan 28-09-12 14:54

Quote:

Originally Posted by aprilia_sr (Post 5190000)
Azi am dat jos cutia... totul e ok in afara de rulmentul de presiune care era praf....
...Inca o data..eram mort fara Dani_smarandescu ...de la care am primit urmatoarele:
Rulment de presiune
Flansa la cardan
Tampoane cutie
Electromotor de e36 (reconditionat si inlocuit bendixul ptr a se potrivi pe volanta de urs)
Masina are volanta cu masa simpla,placa de presiune si disc de 2.5 12 v
discul este cu arcuri ....si va fi inlocuit cu unul de 2.5 TDS care este fara arcuri...
..mai urmeaza sa lucrez la timonerie cand e totul gata...poate o sa apara un Short Shift..
...revin cu poze

Pai, de ce vrei sa pui pe volanta cu masa simpla disc de ambreiaj fara arcuri???..iti dai seama ca nu mai are cine sa absoarba socurile si vibratiile si ti se va distruge discul mult mai repede:?::idea:(niturile se vor duce primele)...disc fara arcuri se pune numai la volanta masa dubla(care preia socurile si vibratiile)..la volanta masa simpla vine obligatoriu disc cu arcuri.

turbo600 28-09-12 15:22

+1 Spun asta din proprie experienta + Plecarile vor fi foarte violente(Greu de condus in oras)
In conditii de mers normal, vei face numai plecari patinate ori anvelopele vor patina:twisted:

GaLu_Bv 28-09-12 18:29

corect !

aprilia_sr 28-09-12 19:50

Quote:

Originally Posted by turbo600 (Post 5190492)
+1 Spun asta din proprie experienta + Plecarile vor fi foarte violente(Greu de condus in oras)
In conditii de mers normal, vei face numai plecari patinate ori anvelopele vor patina:twisted:

Stiu baieti..si va multumesc ptr pareri....
Am mers cu un urs care avea configurat ambreiajul exact asa....si intr-adevar avea plecarile maxim de violente...si ..intr-adevar...ar ajuta foarte mult...la niste legale ceva....dar in rest nu prea e ok...am avut timp astazi sa ma gandesc ce sa fac.....nu a fost batuta in cuie ideea.....disc fara arcuri ar insemna ca placa si discul se vor duce dracu foarte repede....
..mai am de asteptat dupa disc pana pe marti....sau....as avea posibilitatea sa-l incarc pe asta.maine dimineata...am auzit de cineva care lucreaza cu materiale bune...dar toate parerile pe care le-am auzit in legatura cu batutu de ferodo pe discu vechi ..sunt impotriva......pareri ?

GaLu_Bv 28-09-12 20:15

original sau pe producator orice disc de ambreiaj are ferodourile nituite , daca acel om e specializat si are nituri care rezista ca cele de fabrica...8)

dani_smarandescu 28-09-12 20:17

nu e cea mai buna solutie sa bati ferodouri , mai bine cauta disc nou sau second bun

Provenzano 29-09-12 00:06

Quote:

Originally Posted by aprilia_sr (Post 5190762)
Stiu baieti..si va multumesc ptr pareri....
Am mers cu un urs care avea configurat ambreiajul exact asa....si intr-adevar avea plecarile maxim de violente...si ..intr-adevar...ar ajuta foarte mult...la niste legale ceva....dar in rest nu prea e ok...am avut timp astazi sa ma gandesc ce sa fac.....nu a fost batuta in cuie ideea.....disc fara arcuri ar insemna ca placa si discul se vor duce dracu foarte repede....
..mai am de asteptat dupa disc pana pe marti....sau....as avea posibilitatea sa-l incarc pe asta.maine dimineata...am auzit de cineva care lucreaza cu materiale bune...dar toate parerile pe care le-am auzit in legatura cu batutu de ferodo pe discu vechi ..sunt impotriva......pareri ?

OEM STYLE....restul e...

All times are GMT +2. The time now is 14:32.

- Copyright 2026 4Tuning