![]() |
Re: Poze Octavia 2 RS TFSI
Foarte agresiva:)
Mafia style.. Mi se pare mie sau vopseaua de pe marginea grilei care era cromata incepe sa se ia ? :-s:cry: |
NICE vezi ma ca dau bine... caine ce esti :d chiar belea
|
Quote:
|
tare faina mai ii masinutza asta mai bulbucane bv ia zi cam cat te-a costat intreaga investitie?;):)
|
cam mult :) nu conteaza cat dar is ceva bani... peste 1000 de euro oricum ;)
|
da super bine cu jantele negre....
o singura intrebare am...nu ar fi dat mai bine daca erau negre mat?? oricum e faina rau masinutza |
m-am gandit si eu prima oara sa le fac mat... dar par ca-s tot murdare mate :)
|
ffff faina masinutza bulbucane;) cu ultimele modifcari arata chiar belea...dar vezi ce faci cu grila aia...ca e pacat sa se vada vopseaua sarita...ii strica aspectu' de mafiot;)
bafta...si sa ne ti la curent cu modificarile pe care le mai faci:) |
Quote:
|
VAND MASINA!
Pret: 7500 Euro si predare leasing a cate 335 Euro/luna inca 52 de luni! Mai multe detalii gasiti la bazar vanzari auto cu titlul topicului "Vand Skoda Octavia II RS TFSI" acolo sunt trecute toate dotarile si tot ce am mai pus pe masina asta, poate cu mici omiteri! Daca sunteti interesati de cumparare sunati-ma la 0729 399 970 |
wtf????????
de ce????? :???: abea o incepusesi :???: |
Quote:
|
sa fie consumu un punct slab ... atat de slab incat sa nu poata sa fie eclipsat de putere si alte puncte forte??
|
Quote:
|
oooooo daaaaaaaa asa da.....merita orice bucatica din skoda rs sa o vinzi pt un 330 si coupe ... asteptam masina care vine ;)
pana atunci bafta la vanzare |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning