![]() |
Re: E36 - 316i sedan '94 Proiect Restaurare !
Quote:
Quote:
Quote:
|
sal am citit postul tau ...foarte reusita masian fel pentru ea !
|
6 Attachment(s)
Aseara am adus jucaria acasa [ inca mai sunt necesare mici finisari ]. Azi dimineata a facut si prima baita dupa atata amar de timp si curatat interiorul cat de cat ! Am montat si evacuarea si surprinzator , am ales o pe fuga , dar da si bine si se aude asa cum imi doream eu [ sa fi vrut si nu cred ca iesea asa ]. Va urma si un mic filmulet cu sunetul, jantele de calitate si au dovedit deja potentialul , masina cu toate ca e 1.6 , le invarte destul de usor , nu fac probleme nu nimic. aici si cateva poze de la spalatorie [ scuze calitatea pozelor ].
Acum masina e la vopsitorie , unde am montat eleroanele spate si acum astept sa mi vopsesc grilele + pleoapele pentru a fi montate ! poze mai tarziu sau maine cu ele montate ! |
Quote:
|
Frumos frumos..
Pariu ca ai verificat daca a intrat apa-n faruri...:))))))))))))maniacule !:))) |
Quote:
Quote:
Sa stii ca asa e :))) , da am verificat farurile , apa nu mi au intrat deloc si sa insistat pe ele cu jetul de apa , la fel am procedat si cu stopurile . Totusi mi au facut putin condens la baza, cand mi a fost aruncat un furtun de la racirea admisiei si ieseau aburi de sub capota pe toate partile , per ansamblu , farurile sunt etanseizate de nota 9 [ ii pun eu garnituri la capac spate sa fie de 10 ] , lumineaza foarte bine cu halogenele [ stai sa pun xenon ul de 6000k pe ele :twisted: ]. am promis video cu toba , sorry inca nu e gata , maine mai am de pus cateva acareturi + ca trebuie sa mi rog un amic sa mi ridice clipsurile de la reprezentanta bmw din iasi, dar ca sa va faceti o idee , intre 3000-4000 , e in stare sa starneasca senzorii alarmelor. Azi am tras putin de ea sa vad de ce sufera iar ce am descoperit , nu mi a placut deloc , asa ca perioada care vine : - Frane neaparat [ imi tine doar o singura roata si aia stanga fata ] - Baterie noua ! - suspensie provizorie [ buna sa fie , nu conteaza de care , iar daca iau un ta technix , o voi tine pana in vara sa fac si un mic review la ea pentru sedanuri de clasa medie ] - Brate , bucse , bielete neaparat , nu mi place cum e directia deloc si cum ataca virajele , drumul il pot "citi" dar nu pot aproxima , intr un cuvant , nu simt masina deloc. Partea buna ca atrage atentia din toate punctele de vedere chiar si in starea care e, sunt curios de reactii dupa ce termin cu finisarile. maine sau poaimaine dupa ce pun restul de acareturi , o sa pun si restul de poze. |
Un mic filmulet cu evacuarea ! calitatea audio totusi lasa de dorit , nu se compara la cum se aude in realitate , dar va puteti face o idee :
https://www.youtube.com/watch?v=cEfi7RWbfxQ |
10 Attachment(s)
Mic update cu noi poze si un video mai elocvent. Zdranganitura aia din video e de la difuzor [ trebuie sa mai reglez putin suportul de la finala ] enjoy :
https://www.youtube.com/watch?v=wRZwDkrCQ3M |
Hai ca a iesit super , bravo !!!
|
Arata bine, grilele nu îmi plac așa pe albastru, dar per total e foarte frumoasă și toba se aude destul de bine!
|
A iesit super...Multa bafta in continuare!
|
Hai ca p-asta cu grilele in culoarea masinii chiar n-am mai vazut-o :lol:
|
Ce lumanari ai in faruri =)))
Da, cum ziceau si colegii de mai sus, treaba cu narile e putin ciudata. Eleronul de pe luneta da bine ! |
4 Attachment(s)
arata foarte bine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning